Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Internet kakav poznajemo nestat će

Eric Schmidt kaže kako će internet kakvog poznajemo nestati

“Odgovorit ću vrlo jednostavno – internet kakav poznajemo nestat će”, poručio je izvršni predsjednik Googlea Eric Schmidt tijekom panela na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu.

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, koji je prema procjeni Forbesa u 2013. godini “težio” 8,3 milijarde dolara tako je odgovorio na upit koja je budućnost interneta.

“Bit će toliko IP adresa, uređaja, senzora, stvari koje nosite, s kojima ste u interakciji a da to niti ne osjetite. To će biti dio vaše svakodnevice, življenja”, pojasnio je Schmidt i dodao: “Zamislite da uđete u sobu te da je soba dinamična. A uz vaše dopuštenje vi komunicirate sa stvarima koje vas okružuju”. Nakoncu je čelnik Googlea zaključio kako se “pojavljuje vrlo personaliziran, interaktivan i izrazito zanimljiv svijet”.

 

 


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.