Italija se vraća u mrežu FlixBusa

FlixBus, europski autobusni lider u prijevozu putnika nastavlja s obnavljanjem mreže i ponovnim uspostavljanjem međunarodnih linija iz Hrvatske. Iz Zagreba i Rijeke putnicima su na raspolaganju direktne linije prema brojnim destinacijama u Italiji poput Trsta, Padove, Venecije, Bologne, Milana i Torina, a Zagreb se odnedavno 4x tjedno, noćnim polascima dodatno povezuje i s Rimom.

“Praćenjem razvoja putničkog prometa u Hrvatskoj od početka popuštanja mjera u prijevozu putnika autobusom, primijetili smo daljnju potrebu za jednostavnom i dostupnom vezom s Italijom, trenutno ponajviše u turističke svrhe. Zagreb i Rijeka kao moćna FlixBus čvorišta prvi su gradovi ponovno povezani s najtraženijim destinacijama u Italiji, odnonso Hrvatskoj za talijanske putnike, a nedavno uvedenom noćnom linijom iz Zagreba prema Rimu osigurali smo dodatne kapacitete za ovu ljetnu sezonu.” rekao je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Oporavak zelene mreže diljem Europe pozitivno utječe na turističku sezonu u Hrvatskoj

U drugoj polovici lipnja, otvaranjem granica te ponovnom uspostavom međunarodnog putničkog prijevoza , FlixBus je započeo s oporavkom svoje zelene mreže linija diljem Europe i svijeta, što je rezultiralo i boljom dostupnošću Hrvatske koja je trenutno direktno povezana sa Slovenijom, Mađarskom, Austrijom, Njemačkom, Češkom, Slovačkom, Poljskom, Švicarskom, Luksemburgom, Francuskom i Italijom. Dobra prometna povezanost, uz kvalitetnu uslugu i pristupačne cijene, čini FlixBus važnim segmentom turističke ponude Hrvatske i ove sezone.

Sve dostupne destinacije, polasci i cijene mogu se provjeriti putem FlixBus web stranice ili aplikacije.

Kako bi se smanjio nepotreban fizički kontakt te izbjegli dugački redovi, putnike se potiče da već kod kupovine svojih karata razmišljaju o svojoj sigurnosti koristeći online način kupovanja karata putem besplatne mobilne aplikacije ili web stranice. Prije samog putovanja radi svoje kao i sigurnosti ostalih putnika potrebno je provjeriti Mjere preventivne zaštite. Uz obvezu nošenja maski tijekom ukrcaja i vožnje, posebna pozornost usmjerena je na pojačanu prevenciju, higijenu te dezinfekciju autobusnog prostora za putnike i vozače.

Podijeli

Odgovori

Top