Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Ivan Funčić novi je predsjednik uprave tvrtke Securitas Hrvatska

Novi predsjednik uprave Ivan Funčić već je 11 godina dio Securitas Hrvatske, a kroz to je razdoblje svojim doprinosom aktivno radio na unaprjeđenju poslovanja kroz nekoliko pozicija unutar tvrtke.

Nakon sedam i pol godina uspješnog vođenja zaštitarske tvrtke Securitas Hrvatska, Ivan Ročić odstupio je s mjesta predsjednika uprave. Tu će ulogu preuzeti dosadašnji direktor regije Jugozapad Ivan Funčić koji je u Securitasu od samog početka te je, uz Ivana Ročića i još nekoliko kolega, jedan od vodećih ljudi tvrtke.

Novi predsjednik uprave Ivan Funčić već je 11 godina dio Securitas Hrvatske, a kroz to je razdoblje svojim doprinosom aktivno radio na unaprjeđenju poslovanja kroz nekoliko pozicija unutar tvrtke. Prije Securitasa vodio je riječku tvrtku Protect, a tijekom karijere u Securitasu bio je zadužen i za poslovanje u susjednoj Sloveniji. Aktivan je u strukovnim udruženjima zalažući se za unaprjeđenje statusa industrije zaštite i sigurnosti te je potpredsjednik Hrvatskog ceha zaštitara.

„Sretan sam što dolazim na čelo tvrtke u kojoj sam proveo zadnje desetljeće, koliko je Securitas prisutan u Hrvatskoj. Zahvaljujem mom prethodniku na uspješnom vodstvu i stabilnim rezultatima koje je tvrtka dosada ostvarila. Nastavljam viziju tvrtke u istinskom duhu Securitasa, s ljudima na prvom mjestu, kako bismo i dalje kroz inovacije i uspješno poslovanje gradili našu industriju“, iznosi Ivan Funčić.

Za Ivana Ročića odstupanje s pozicije predsjednika ne znači kraj karijere u tvrtki te i dalje ostaje njezin vrijedan član kao direktor prodaje i segmenta zaštite zračnog prometa. „Kroz dulje razmišljanje zaključio sam da je vrijeme za novo lice na mjestu predsjednika uprave naše kompanije. Ponosan sam i zahvalan svima na zajedničkom trudu te svemu što smo postigli u proteklih sedam i pol godina. Napravili smo ozbiljan iskorak na tržištu, i kao kompanija i kao pojedinci, te time utjecali na unapređenje cjelokupne industrije. Iz tog sam razloga izuzetno sretan što ću svoj poslovni put nastaviti u Securitasu sa sjajnim timom te dobrim i vrijednim ljudima. Moja će buduća uloga u kompaniji biti vezana uz poslove koje sam obavljao prije ove pozicije, a to je prodaja i zaštita zračnog prometa“, poručio je Ivan Ročić.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.