Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Ivan Funčić novi je predsjednik uprave tvrtke Securitas Hrvatska

Novi predsjednik uprave Ivan Funčić već je 11 godina dio Securitas Hrvatske, a kroz to je razdoblje svojim doprinosom aktivno radio na unaprjeđenju poslovanja kroz nekoliko pozicija unutar tvrtke.

Nakon sedam i pol godina uspješnog vođenja zaštitarske tvrtke Securitas Hrvatska, Ivan Ročić odstupio je s mjesta predsjednika uprave. Tu će ulogu preuzeti dosadašnji direktor regije Jugozapad Ivan Funčić koji je u Securitasu od samog početka te je, uz Ivana Ročića i još nekoliko kolega, jedan od vodećih ljudi tvrtke.

Novi predsjednik uprave Ivan Funčić već je 11 godina dio Securitas Hrvatske, a kroz to je razdoblje svojim doprinosom aktivno radio na unaprjeđenju poslovanja kroz nekoliko pozicija unutar tvrtke. Prije Securitasa vodio je riječku tvrtku Protect, a tijekom karijere u Securitasu bio je zadužen i za poslovanje u susjednoj Sloveniji. Aktivan je u strukovnim udruženjima zalažući se za unaprjeđenje statusa industrije zaštite i sigurnosti te je potpredsjednik Hrvatskog ceha zaštitara.

„Sretan sam što dolazim na čelo tvrtke u kojoj sam proveo zadnje desetljeće, koliko je Securitas prisutan u Hrvatskoj. Zahvaljujem mom prethodniku na uspješnom vodstvu i stabilnim rezultatima koje je tvrtka dosada ostvarila. Nastavljam viziju tvrtke u istinskom duhu Securitasa, s ljudima na prvom mjestu, kako bismo i dalje kroz inovacije i uspješno poslovanje gradili našu industriju“, iznosi Ivan Funčić.

Za Ivana Ročića odstupanje s pozicije predsjednika ne znači kraj karijere u tvrtki te i dalje ostaje njezin vrijedan član kao direktor prodaje i segmenta zaštite zračnog prometa. „Kroz dulje razmišljanje zaključio sam da je vrijeme za novo lice na mjestu predsjednika uprave naše kompanije. Ponosan sam i zahvalan svima na zajedničkom trudu te svemu što smo postigli u proteklih sedam i pol godina. Napravili smo ozbiljan iskorak na tržištu, i kao kompanija i kao pojedinci, te time utjecali na unapređenje cjelokupne industrije. Iz tog sam razloga izuzetno sretan što ću svoj poslovni put nastaviti u Securitasu sa sjajnim timom te dobrim i vrijednim ljudima. Moja će buduća uloga u kompaniji biti vezana uz poslove koje sam obavljao prije ove pozicije, a to je prodaja i zaštita zračnog prometa“, poručio je Ivan Ročić.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.