Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Iznenadite svoje najdraže kreativnim poklonima koje Vam nudi tvrtka Pismoreklam

Uživate u darivanju vaših najbližih? Izrazite svoju ljubav, pažnju i zahvalnost i iznenadite ih jedinstvenim poklonima koji će izmamiti osmijeh na njihova lica.

Uživate u darivanju vaših najbližih? Izrazite svoju ljubav, pažnju i zahvalnost i iznenadite ih jedinstvenim poklonima koji će izmamiti osmijeh na njihova lica.

No, kako pronaći poklone koji će ih zaista oduševiti i ostati urezani u njihovom sjećanju? Odgovor leži u kreativnim i personaliziranim poklonima, a tvrtka Pismoreklam nudi zanimljive ideje koje će vas ostaviti bez daha. Kombinacija inovacije, visoke kvalitete materijala i proizvodnih tehnologija recept je za stvaranje poklona koji će nadmašiti sva očekivanja i postati nezaboravni dragulji za vaše najbliže. O kakvim poklonima pričamo, provjerite u nastavku koji slijedi. 

Personalizirani pokloni kao izrazi ljubavi

Želite li iznenaditi svoju najbolju prijateljicu za rođendan? Odlučite se za print na majice i odaberite personaliziranu majicu s njezinim omiljenim citatom ili s vašom zajedničkom fotografijom. Ovako joj nećete samo pokloniti naizgled obični komad odjeće; taj komad odjeće uvijek će je podsjećati na nezaboravne trenutke koje ste provele zajedno. Svaki put kad odjene tu majicu rado će se prisjećati vašeg prijateljstva.

Planirate proslavu godišnjice braka sa svojim partnerom? Izaberite elegantan set personaliziranih šalica s naznačenim vašim imenima i datumom vjenčanja. Ovaj romantični poklon dodat će poseban štih prilikom ispijanja jutarnje kave te će vas i vašeg partnera svakodnevno podsjećati na dan kada ste izrekli svoje sudbonosno „da“. Tako ova personalizirana šalica postaje simbol vašeg zajedništva, odanosti i sreće koju dijelite, čineći svaki zajednički trenutak posebnim i značajnim.

Možda želite svojoj majci pokloniti nešto posebno za Majčin dan? Pismoreklam tvrtka nudi prekrasne personalizirane jastuke s porukama koje će joj ugrijati srce. Svaka nježna poruka na jastuku postaje znak vašeg bliskog odnosa i veze koju dijelite, čineći taj dar dragocjenim izrazom vaše ljubavi i zahvalnosti.

Bilo da ste se odlučili za tisak na kape, majice, šalice ili jastuke, personalizacija poklona omogućuje vam da izrazite svoju kreativnost i pažnju prema osobi kojoj ih darujete. Svaki detalj može biti prilagođen prema vašim željama. Boje, dizajn, poruke, fotografije…možete urediti čak i ambalažu proizvoda.

Rokovnik – pomoćnik u organizaciji i kreativnosti

Rokovnik je puno više od obične knjige s praznim stranicama; postaje vaš vlastiti svijet organizacije i kreativnosti. Koristan je i praktičan dar bez obzira na prigodu. U rokovnik možete bilježiti svoje poslovne ciljeve i pratiti napredak, a istovremeno će vam poslužiti kao inspirativni prostor za kreativno izražavanje. 

Bez obzira na to želite li ga pokloniti umjetniku koji je u potrazi za inspiracijom, studentu koji treba organizirati sve svoje obaveze ili poslovnom partneru, rokovnik će neminovno postati njihov vjerni pratitelj u svakodnevnim izazovima i kreativnom izražavanju.

Kemijske olovke s vašim imenom

Personalizirane kemijske olovke su pokloni koji se izdvajaju od ostalih te ostavljaju snažan dojam. Osim svoje osnovne namjene, one postaju izraz osobnosti. Posjetite Pismoreklam online te pretražite raznovrsnu ponudu kemijskih olovaka i ostalog pisaćeg pribora. 

Odaberite poklon koji vam se najviše sviđa. Sami birate opciju tiska na proizvod. Obratite pažnju na to je li osoba koju darivate ljevak ili dešnjak. Odlučite se za otiskivanje njezina imena, inicijala, važnog datuma ili omiljenog citata. Personalizirane kemijske olovke spoj su funkcionalnosti i sentimentalnosti te su savršeni dar za razne prigode; od poslovnih događanja do obiteljskih druženja i proslava.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.