Iznenađujuće činjenice o Facebooku!

Iznenađujuće činjenice o Facebooku!

Facebook je najpopularnija društvena mreža na svijetu, sa više od milijardu i dvjesto milijuna korisnika, od kojih je najmanje 60 posto aktivnih profila. Na ovoj mreži nalazi se preko 10 milijardi aplikacija – dakle, na svakog korisnika dolazi 10 aplikacija, i svakog dana stiže ih sve više.

Pred vama je osam iznenađujućih činjenica o ovoj društvenoj mreži. Pogledajte što se to zbiva svakoga dana na najvećoj društvenoj mreži na svijetu:

1. Svakoga dana na Facebook se doda više od 350 milijuna fotografija! (digitalbuzz)

2. Dodavanje fotografija je ujedno i omiljena aktivnosti Facebook korisnika. (Jeff Bullas)

3. Čak 66,4 posto kupaca će putem statusa na svom Facebook profilu obavjestiti prijatelje o sniženjima i akcijama! (Crowdtap)

4. Oko 58 posto korisnika Facebooka očekuje posebne pogodnosti, popuste i pozive na događaje kada postanu fanovi određenog brenda. (Hubspot)

5. Tri četvrtine ukupne interakcije korisnika Facebooka sa objavom stranice dogodi se unutar prvih 5 sati od trenutka objavljivanja statusa. (digitalbuzz)

6. Prosječan “životni vijek” objave na Facebooku je 80 minuta. (AllTwitter)

7. Čak 189 milijuna Facebook korisnika pristupaju ovoj mreži isključivo putem mobitela. (Bufferapp Blog)

8. Četvrtina svih Facebook korisnika ne obraća pozornost na podešenja privatnosti. (Bufferapp Blog)

O ovim činjenicama, ali i brojnim drugim zanimljivostima bit će riječi na predstojećoj konferenciji Blogomanija, koja se održava od 28. studenog do 1. prosinca na Kopaoniku.

Više doznajte na www.blogomanija.me

Podijeli

Odgovori

Top