Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Izvrsnost komunikacije – Kako razviti, upravljati i voditi izuzetne komunikacije?

Knjige je prvi put izdana 2017. godine te je sada prevedena na hrvatski jezik.

U prostorijama Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića u četvrtak, 16. ožujka 2023. godine Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) predstavila “Izvrsnost komunikacije – Kako razviti, upravljati i voditi izuzetne komunikacije autora Dejana Verčiča, Ralpha Tencha, Ansgara Zerfassa, Angelesa Morena i Pieta Verhoevena.

Knjige je prvi put izdana 2017. godine te je sada prevedena na hrvatski jezik. Namijenjena je svima, od onih koji tek kreću u svijet komunikacija do onih sa zavidnim karijerama te daje odgovore na pitanja zašto je komunikacija ključ uspjeha neke organizacije ili institucije, ali i na što sve mora biti spreman voditelj/ica odjela komunikacija.

Da se radi o kvalitetnoj knjizi, istaknuo je i predsjednik HUOJ-a Mario Aunedi Medek u svom uvodnom govoru: “Naša je dužnost, gotovo pa i javna obaveza, da budemo izvrsni, ili makar težimo izvrsnosti, u svemu što radimo, a ova knjiga radi upravo to, uči nas kako da budemo izvrsni u onome što radimo.”

Kruna jučerašnjeg predstavljanja bio je okrugli stol “Komunikacija jučer, danas, sutra” čiji su sudionici bili prof. dr. Dejan Verčič, jedan od autora knjige, Nina Išek Međugorec, izvršna direktorica u Val grupi i prof. dr. Božo Skoko s Fakulteta političkih znanosti, dok je za moderiranje rasprave bio zadužen Dominik Omerović, student komunikologije i sociologije.

“Mi ne da živimo u globalnom selu, već u globalnoj sobi”, rečenica je kojom je autor knjige Dejan Verčič opisao trenutačno stanje u komunikacijskom svijetu koji je izravno pogođen nezaustavljivim digitalnim razvojem o kojem govori i jedan dio knjige.

Pročitajte još:

Turizam

U okviru Aquafesta, trodnevnog događanja u Varaždinskim Toplicama, održan je stručni skup na temu: Termalni turizam jučer danas, sutra.

Ekonomija

Najveća svjetska kemijska tvrtka BASF ponovno otvara prijave za veliko natjecanje u inovacijama, koje uključuje startupove i inovatore iz Hrvatske.

Komentari

Dr.sc. Elvira Mlivić Petrović savjetnica je za poslovni i osobni razvoj u Filaksu, mindfulness trenerica, EHSP coach, autorica 21 priručnika u autorstvu i koautorstvu...

Marketing i prodaja

D&AD, skraćeno za Design and Art Direction, britanska je organizacija osnovana 1962. godine s ciljem promocije izvrsnosti u dizajnu i oglašavanju.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.