Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Jedna lasta ne čini proljeće!

Presubjektivni smo u analizi svojih postignuća, a istovremeno površno gledamo druge. Ako vam nešto ne ide odmah od ruke, ne odustajte!

Presubjektivni smo u analizi svojih postignuća, a istovremeno površno gledamo druge. Ako vam nešto ne ide odmah od ruke, ne odustajte!

Nitko od jednog uspjeha nije postao svemoguć, niti je propao zbog samo jednog neuspjeha!

Presubjektivni smo u analizi svojih postignuća, a istovremeno površno  gledamo druge. Ako vam nešto ne ide odmah od ruke, ne odustajte! Sjećate se samo kako ste prvi put vozili bicikl?! Je li bilo lako? Morali su nas pridržavati, ugrađivati pomoćne kotačiće i motivirati da se ohrabrimo i krenemo opet.

Ako ste iznenada uspjeli napraviti nešto iznad svih očekivanja, ne ponašajte se kao da ste od tog trenutka direktor svemira. Potreban je proces ili duže vremensko razdoblje da bismo se usavršili, napredovali i mogli zaključiti da smo zaista izvrsni u tome što radimo. Povremeni uspjesi i neuspjesi su dio svakog puta, a ulaganje u sebe mora nas okupirati više nego analiza prošlih događaja.  Stvaranje zamaha u osobnom razvoju je važan dio života i svakog uspjeha. Nakon što kroz duže vremensko razdoblje uspijemo ostvariti napredak, možemo sami sebi čestitati i potvrditi uspjeh. Do te situacije moramo ulagati vrijeme, vjerojatno i novac, trud i energiju kako bismo postigli određene rezultate u kontinuitetu.Važno je obvezati se na disciplinu i dosljednost, odnosno sklopiti ugovor sa samim sobom da ćemo posao obaviti bez isprika, a prije toga naravno napraviti i taj odlučujući prvi korak.

Za kraj, sjetite se samo riječi Stephena Kinga: „Talent je jeftiniji od stolne soli. Ono što talentiranog pojedinca razdvaja od uspješnog pojedinca jest mnogo napornog rada“.

Kako napraviti prvi korak, saznajte na radionici Termometar ugode: http://www.filaks.hr/index.php/radionice/otvorene-radionice/305-usmjeravanje-paznje


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.