Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Jesmo li spremni za kupce budućnosti

Predavači su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji sudionicima konferencije prezentiraju novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograđuju njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija.

U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 20. i 21.10.2022. održat će se dvanaesta konferencija Superprodavač, te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač“ godine. Organizator je portal Poslovni savjetnik.

Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima, svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine te prilagoditi prodajno poslovanje kupcima budućnosti. Predavači su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji sudionicima konferencije prezentiraju novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograđuju njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija. Tijekom dva dana stručne edukacije sudionicima će najnovije prodajne tehnike i metode prenositi čak 29 vrhunskih predavača i panelista, uz dodjelu godišnjih nagrada B2B Superprodavač godine, kaže organizatorica konferencije i glavna urednica Poslovnog savjetnika, Sandra Mihelčić.

Predavači na ovogodišnjem Superprodavaču su: 

Zvonko Merkaš, Mladen Jančić, Igor Herceg, Petar Majstrović, Sandro Kraljević, Jasmin Ibrahimović, Toni Babić, Goran Šimić, Ljiljana Kukec, Boris Šuša, Saša Petar, Dario Marčac, Željko Šundov, Kamilo Antolović, Danijel Bićanić, Sanela Dropulić, Branko Pavlović, Branimir Trošić, Hrvoje Bogdan, Tanja Pureta, Martina Osmak, Siniša Begović, Marija Novak Ištok, Matej Sakoman, Anita Lukenda Mlinac, Adrian Krajcar, Laura Pavlović, Tin Gojković, Dijana Domonkoš.

Ukratko iz istraživanja vezanog uz tematiku konferencije- Jesmo li spremni za kupce budućnosti:

  • Budućnost prodaje je kombinacija digitalne i fizičke prodaje
  • U narednih godinu dana naše poslovanje fokusirat ćemo više u smjeru digitalnih prodajnih rješenja
  • Digitalne platforme koje koristimo u prodaji su društvene mreže, newsletter, web shop i prodaja putem aplikacija (whatsapp, messenger, sms poruke)
  • Svoje proizvode najviše prodajemo preko Facebook-a, Instagrama, Linekedina i Tik Tok-a
  • U našu digitalnu prodaju ne planiramo ubaciti uslugu glasovnog asistenta, niti RFID tehnologije
  • U našu digitalnu prodaju planiramo ubaciti uslugu kupovine uz prethodnu narudžbu, time jamčimo našim klijentima da će moći ući u trgovinu bez čekanja u redu i razgledati ponudu bez gužve
  • U našoj prodaji koristimo omnichanel pristup kupcu tj. svaku interakciju s kupcem-offline/online
  • U našoj prodaji ne koristimo virtualno stvarnost (i.e. kupci mogu vidjeti kako bi naš proizvod izgledao u njihovom prostoru)
  • Našim kupcima nudimo mogućnost digitalnog plaćanja (paypal, keks pay, paycek i drugo)

Istraživanje je provedeno u periodu ožujak-kolovoz 2022. na uzorku 522 kompletno ispunjena anonimna upitnika, slanjem na e mail adrese direktora tvrtki svih djelatnosti, s tri i više zaposlenika u Republici Hrvatskoj. Istraživanje je Poslovni savjetnik radio u suradnji s konzultantskom kućom Proago.

Više detalja o Superprodavač konferenciji, opise svih predavanja, kao i potpuni program, može se preuzeti na linku:

Superprodavač 2022. dovodi 29 predavača – Jesmo li spremni za kupce budućnosti? | Poslovni savjetnik (poslovni-savjetnik.com)


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.