Još povoljnije cijene za korisnike mobilnih usluga

Još povoljnije cijene za korisnike mobilnih usluga

Hrvatski Telekom i Telekom Slovenije kao strateški partneri na području međunarodnog roaminga pripremili su posebnu ponudu za svoje korisnike. Telekom Slovenije svojim korisnicima nudi neograničen pristup mobilnom internetu u mreži Hrvatskog Telekoma za 10 EUR mjesečno, a Hrvatski Telekom najavljuje opciju za sve korisnike koji borave u Sloveniji i koriste mobilnu mrežu Telekoma Slovenije.

Hrvatski Telekom i Telekom Slovenije, kao strateški partneri na području međunarodnog roaminga, za svoje korisnike su pripremili posebnu ponudu tijekom ljetnih mjeseci. Hrvatski Telekom za svoje korisnike priprema opciju koja će im uskoro biti dostupna, a namijenjena je svima koji iz Hrvatske odlaze u Sloveniju i koriste kvalitetnu mrežu Telekoma Slovenije. Po cijeni od samo 10 EUR mjesečno Telekom Slovenije pak nudi nude neograničeni pristup mobilnom internetu svojim korisnicima koji koriste mobilnu mrežu Hrvatskog Telekoma do 30. rujna ove godine. Uslugu mogu koristiti korisnici Telekoma Slovenije koji dođu u Hrvatsku i koriste mobilnu mrežu Hrvatskog Telekoma, a sličnu opciju moći će koristiti i korisnici mobilne mreže Hrvatskog Telekoma prilikom boravka u Sloveniji u kvalitetnoj mobilnoj mreži Telekoma Slovenije.

Na ovaj način nadograđena je dugogodišnja suradnja Hrvatskog Telekoma i Telekoma Slovenije kao međunarodnih roaming partnera te će korisnici oba operatora dobiti dodatnu vrijednost prilikom korištenja mobilnih usluga u susjednoj zemlji.

Uz ovu suradnju, korisnici Hrvatskog Telekoma i Telekoma Slovenije moći će prilikom boravka u susjednoj državi bezbrižno pristupati informacijama, zabavi ili poslu putem mobilnog interneta. Za svoje korisnike koji putuju u inozemstvo Hrvatski Telekom je pripremio i Travel & Surf opcije uz koje korisnici mogu diljem Europe koristiti mobilni Internet kao da su u Hrvatskoj – bez brige o troškovima imaju pristup svim potrebnim informacijama i zabavi. Za poslovne korisnike tu su opcije Travel & Work koje omogućuju surfanje u više od 50 zemalja diljem svijeta po cijeni već od 1 kn za 1 megabajt.

Podijeli

Odgovori

Top