Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Osobne financije

Još samo do kraja lipnja Addiko omogućuje kredit sa 0 posto kamata

Nakon što je u svibnju prva u Hrvatskoj predstavila brzi kredit sa 0 posto kamata, ovu jedinstvenu ponudu Addiko banka je produžila do kraja lipnja kako bi novim klijentima omogućila da se uvjere u jednostavnost i brzinu odobravanja kredita i to – potpuno besplatno.

U periodu od mjesec dana otkako je predstavila svoj poslovni zaokret te se pozicionirala kao vodeća specijalistička banka za brze kredite, Addiko banka je utrostručila prosječni mjesečni broj novih klijenata za gotovinske kredite, dok je prosječan tjedni broj zahtjeva za gotovinske kredite povećan za 35 posto u odnosu na prva četiri mjeseca 2022. godine.

„Iako je dio građana u početku bio nepovjerljiv prema kreditu sa 0 % kamata, nakon desetak  dana interes je počeo značajnije rasti pa smo, ohrabreni pozitivnim trendom i ukazanim povjerenjem građana, odlučili produžiti ponudu do kraja lipnja i svima koji još nisu stigli ostvariti ovu jedinstvenu ponudu omogućiti da nas bolje upoznaju“, izjavio je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko banke te dodao kako ovi rezultati potvrđuju da je smjer Addiko banke da postane prvi izbor za brze kredite itekako smislen.

Građani koji još nisu klijenti Addiko banke te zatraže beskamatni kredit u iznosu od 10.000 kuna, tijekom dvije godine vratit će jednako toliko – 10.000 kuna – i niti kunu više. Nije potrebno prebaciti primanja te nema nikakvih posebnih uvjeta niti dodatnih troškova. Osim u poslovnici, kredit je moguće zatražiti i online te odmah dobiti informativni odgovor, a uz pomoć video bankara i odraditi cijeli kreditni proces do potpisivanja ugovora o kreditu, koji se zaključuje u poslovnici.  

Ovom netipičnom ponudom, kao i osvježenom tržišnom komunikacijom i novim brend karakterom, hrčkom Oskarom, Addiko banka se predstavlja građanima i malim poduzetnicima kao prvi izbor za brze kredite kada god i gdje god im je potreban dodatan financijski poticaj.

Reprezentativni primjer gotovinskog kredita: uvjeti vrijede za zahtjeve predane do 30.6. i kredit ugovoren u roku od 15 dana nakon predaje zahtjeva, za iznos od 10.000 HRK, na rok od 2 godine, ako pri podnošenju zahtjeva nemate nijedan ugovoreni proizvod banke. Za iznos kredita od 10.000 HRK te 100 % popusta na redovnu kamatnu stopu, NKS i EKS iznose 0 %; uz rok otplate od 2 godine i bez troškova obrade kredita, mjesečno plaćate anuitet u iznosu416,67 HRK. Ukupni iznos za otplatu je 10.000 HRK.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.