Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Još viša kamata na oročenu štednju dostupna je od danas u Addiko banci

Još viša kamatna stopa na oročenu štednju dostupna je u svim poslovnicama Addiko banke.

Još viša kamatna stopa na oročenu štednju dostupna je u svim poslovnicama Addiko banke. Ponuda se odnosi na sva nova sredstva u eurima koja do 31. svibnja 2024. nisu bila položena na neki od računa Addiko banke te iznosi 3,6 % za ročnosti od tri do 12 mjeseci. Za ugovoreni period štednje od jedne do dvije godine, kamatna stopa je također porasla na 3 %. Povećanja su to od 0,4 % u svim navedenim kategorijama.

U odnosu na ponudu koja je na snazi za već položena sredstva i koja iznosi visokih 3,2 % za ročnosti od tri do 12 mjeseci, želimo dodatno nagraditi one koji su nam spremni pokloniti povjerenje i svoju ušteđevinu prebaciti u Addiko banku. Kod nas mogu pronaći još isplativiju oročenu štednju, poručio je Nenad Mećava, izvršni direktor Poslovanja s klijentima Addiko banke.

Za ugovaranje štednje po novim uvjetima, potrebno je u jednoj od poslovnica Addiko banke diljem Hrvatske uplatiti gotovinu ili sredstva s računa druge banke. Minimalni polog iznosi 100,00 EUR. Postojeći klijenti i štediše mogu također ostvariti višu kamatu uplatom novih sredstava.

RazredSvi iznosi
3 – 6 mj.3,60%
6 – 12 mj.3,60%
12 – 24 mj.3,00%


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.