Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Josić: Problem Vukovara je hrvatski problem [VIDEO]

Predstavnici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara u suradnji s predstavnicima HVIDRA-e započet će 17.11. s prikupljanjem potpisa za referendum o prijevremenim parlamentarnim izborima.

Predstavnici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara u suradnji s predstavnicima HVIDRA-e započet će 17.11. s prikupljanjem potpisa za referendum o prijevremenim parlamentarnim izborima.

Na sastanku predstavnika Stožera za obranu hrvatskog Vukavara i HVIDRA-a RH donesena je odluka da će 17.11., Stožer za obranu hrvatskog Vukovara uz potporu HVIDRA-e, započeti prikupljanje potpisa za referendumsko pitanje o prijevremenim parlametarnim izborima.

Nakon nedavnih političkih događanja u Vukovaru, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić, istaknuo je kako je problem Vukovara hrvatski problem, a ne samo Vukovarski te da Vukovar pripada svim braniteljima u Hrvatskoj.

[infopunkt 7405 2]

Zbog nerješavanja problema u Vukovaru najavio je da će Stožer za obranu hrvatskog Vukovara u suradnji s HVIDRA-om započeti prikuplajne potpisa za referendum.

“Danas smo donijeli odluku na Glavnom odboru o apsolutnoj, kako moralnoj tako i logističkoj potpori, Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara o prikupljanju potpisa za referendumsko pitanje”, potvrdio je predsjednik Glavnog odbora HVIDRA-e, Josip Periša.

Također vjeruje kako će u toj nakani uspjeti jer razloga, pitanja i problema je puno koje ova Vlada ne rješava.

[infopunkt 7405 3]

Na kraju obraćanja javnosti, riječ je preuzeo Josip Đakić, saborski zastupniki predsjednik HVIDRA-e RH. Na pitanje da komentira situaciju oko Mijata Stanića i HAC-a, Đakić je istaknuo:” Mi imamo jasan stav. Svi oni koji su posegnuli u državnu blagajnu neka odgovaraju pred pravosudnim tijelima. Ne želimo se miješati u provođenje istraga.”

Potom se izjasnio o krizi i nesposobnosti sadašnje Vlade.

“Kriza više nije naša stvar. Kriza je danas nesposobnost ove Vlade…Mi nismo krivi za ovu krizu. Mi nismo povod ni uzrok ovim događanjima. Nesposobnost i nesnalažljivost, neznanje aktualne vlasti je dovelo do toga da nisu izveli državu iz recesije…”, obrušio se Đakić na trenutnu vladajuću garnituru.

[infopunkt 7405 4]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.