Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Josić: Problem Vukovara je hrvatski problem [VIDEO]

Predstavnici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara u suradnji s predstavnicima HVIDRA-e započet će 17.11. s prikupljanjem potpisa za referendum o prijevremenim parlamentarnim izborima.

Predstavnici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara u suradnji s predstavnicima HVIDRA-e započet će 17.11. s prikupljanjem potpisa za referendum o prijevremenim parlamentarnim izborima.

Na sastanku predstavnika Stožera za obranu hrvatskog Vukavara i HVIDRA-a RH donesena je odluka da će 17.11., Stožer za obranu hrvatskog Vukovara uz potporu HVIDRA-e, započeti prikupljanje potpisa za referendumsko pitanje o prijevremenim parlametarnim izborima.

Nakon nedavnih političkih događanja u Vukovaru, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić, istaknuo je kako je problem Vukovara hrvatski problem, a ne samo Vukovarski te da Vukovar pripada svim braniteljima u Hrvatskoj.

[infopunkt 7405 2]

Zbog nerješavanja problema u Vukovaru najavio je da će Stožer za obranu hrvatskog Vukovara u suradnji s HVIDRA-om započeti prikuplajne potpisa za referendum.

“Danas smo donijeli odluku na Glavnom odboru o apsolutnoj, kako moralnoj tako i logističkoj potpori, Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara o prikupljanju potpisa za referendumsko pitanje”, potvrdio je predsjednik Glavnog odbora HVIDRA-e, Josip Periša.

Također vjeruje kako će u toj nakani uspjeti jer razloga, pitanja i problema je puno koje ova Vlada ne rješava.

[infopunkt 7405 3]

Na kraju obraćanja javnosti, riječ je preuzeo Josip Đakić, saborski zastupniki predsjednik HVIDRA-e RH. Na pitanje da komentira situaciju oko Mijata Stanića i HAC-a, Đakić je istaknuo:” Mi imamo jasan stav. Svi oni koji su posegnuli u državnu blagajnu neka odgovaraju pred pravosudnim tijelima. Ne želimo se miješati u provođenje istraga.”

Potom se izjasnio o krizi i nesposobnosti sadašnje Vlade.

“Kriza više nije naša stvar. Kriza je danas nesposobnost ove Vlade…Mi nismo krivi za ovu krizu. Mi nismo povod ni uzrok ovim događanjima. Nesposobnost i nesnalažljivost, neznanje aktualne vlasti je dovelo do toga da nisu izveli državu iz recesije…”, obrušio se Đakić na trenutnu vladajuću garnituru.

[infopunkt 7405 4]


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.