Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Kako iskoristiti nove trendove u digitalizaciji javnog sektora?

Marketing društvenih mreža

Svjedoci smo revolucije u informacijskim i komunikacijskim tehnologijama (IKT) koje su dovele do tehnološkog napretka i u privatnom i u javnom sektoru. Napredak IKT-a omogućio je građanima sudjelovanje u upravljanju. Smart Government definira nove principe za sustavno upravljanje kojim se osigurava rješavanje pitanja vezanih uz građane, poduzeća i lokalnu upravu, s ciljem jednakosti i uravnoteženosti te održivog napretka.

Cilj ove međunarodne konferencije je osigurati zajedničku platformu za stručnjake, predstavnike privatnog, javnog i civilnog sektora te dužnosnike i delegate Vlada kako bi podijelili svoja iskustva, istraživali ideje i raspravljali o relevantnim pitanjima i izazovima. Osim konferencijskog dijela programa, u predvorju konferencijske dvorane predviđeno je druženje i razmjena iskustava sudionika konferencije uz osvježenja za vrijeme pauza. Na konferenciji će se premijerno podijeliti i poseban prilog Smart Government koji će pripremiti redakcija tjednika Lider.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i otvorit će je premijer Zoran Milanović.
Prezentacije:

  • Otvorena vlada – put do pametne vlade, Milanka Opačić, Vlada Republike Hrvatske
  • E-government benchmark report, Sebastiaan van der Peijl, Deloitte, Belgija
  • Kako iskoristiti nove tehnološke trendove u digitalizaciji javnog sektora?, Per Gade, Agencija za digitalizaciju, Danska
  • Vlada budućnosti – ključni čimbenici i novi koncepti, Ivica Perica, Deloitte
  • Smart government: od otvorenih podataka do digitalne ekonomije, Slavko Vidović, Infodom
  • ICT i digitalno građanstvo: važnost razvoja digitalnih vještina građana i IT stručnjaka, prof.dr.sc. Mario Kovač, Fakultet elektrotehnike i računarstva

Panel diskusije:

  • Otvorena vlada – put do pametne vlade, osvrt, stanje i perspektive
  • Učinkovitija i održiva javna uprava – smjer i perspektiva prema pametnoj budućnosti
  • Važnost inovativnih tehnologija, digitalizacije gospodarstva i društva radi povećanja konkurentnosti

Kome je konferencija namijenjena?

Konferencija je namijenjena predstavnicima Vlade, ministarstava, Vladinih agencija, općina, županija, gradova, udruga i civilnog društva, komunalnih tvrtki, IKT tvrtki, tvrtki za razvoj aplikacija, Big Data i open data tvrtki, tvrtki za društvene mreže, tvrtki za podatkovne usluge i analizu, Cloud i e-usluge, telekoma, financijskih institucija, energetskih tvrtki i cijeloj zainteresiranoj javnosti kao i ostalim institucijama za regionalni razvoj i upravljanje javnim dobrima te poduzetnicima koji razmišljaju o novim poslovnim izazovima – industrija razvoja pametnih rješenja je jedna od brzorastućih u svijetu


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.