Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Kako najbolje opremiti apartman za turističku sezonu

Mima Namještaj

Pitanje koje iznajmljivači apartmana često postavljaju je „Kako najbolje opremiti apartman za turističku sezonu?“ Postavljajući to pitanje, iznajmljivači žele pronaći savršen omjer cijene, kvalitete, ali i dizajn koji će se svidjeti turistima.

Kako bi pronašli odgovor na ovo pitanje otišli smo u poslovnicu Namještaja Mima koji svojim klijentima nudi potpunu uslugu: od izrade idejnog rješenja, mjerenja prostora, izrade nacrta, proizvodnje namještaja po mjeri do dostave i montaže u prostoru kupca. U salonu namještaja dočekala nas je ljubazna prodajna savjetnica koju smo zamolili da nam objasni kako čitateljima našeg portala pomoći oko uređenja turističkog apartmana. Rekla je kako sve počinje od samog imena apartmana. Iako izgleda banalno i nevažno, ime apartmana je zapravo vrlo bitna činjenica koja vam uvelike može olakšati opremanje apartmana. Ime apartmana možemo protumačiti kao temu priče koju moramo ispričati, npr. ukoliko odaberemo za apartman ime Crvena čarolija, odmah imamo motiv crvene boje, romantike, energije koji će nam biti nit vodilja pri uređenju.

Nekada se stari namještaj slagao u tursitičke apartmane, oni su bili nepersonalizirani, pomalo hotelski, hladni, no danas je situacija na tržištu sasvim drugačija. Turisti žele doći u novo uređen apartman, koji će biti personaliziran, imati neku osobnu priču i zanimljiv dizajn. Namještaj Mima ponuditi će vam odličan omjer cijene i kvalitete namještaja uz koji će vaš turistički apartman biti dodatna tursitička ponuda zbog koje se vrijedi vratiti u Hrvatsku.
Kada govorimo o kuhinjama za turističke apartmane, najčešće se odabiru blok kuhinje, nešto manjih mjera koje će biti idealne za brzo pripremanje hrane prije odlaska na plažu. Jedna od takvih kuhinja je kuhinja Julia, apsolutni hit među kuhinjama, odlične kvalitete i cijene. Ova kuhinja visokog sjaja, u vaš će apartman nazvan“ Crvena čarolija“ unijeti dozu energičnosti i romantičarskog štiha. Ukoliko trebate i električne aparate u Namještaju Mima moguće je kupiti i odgovarajuće aparate za vašu kuhinju. Kako bi stavili točku na i u uređenju kuhinje potrebno je pronaći adekvatan stol i stolice, za što vam predlažemo ovaj set koji se sastoji od stola i 6 stolica , odličnog omjera cijene i kvalitete.

Udobnost madraca turistima je jedan od najvažnijih kriterija dobrog apartmana, kada dođu na odmor turisti se žele odmoriti i naspavati, buđenje zbog nekvalitetnog madraca bio bi pravi kiks za iznajmljivače. Za apartman u kojem je kvalitetan san vaših turista bitna stavka predložili bi vam Mimin madrac Memory Rollo, koji se prilagođava konturama ljudskog tijela te mu pruža potporu pri spavanju, bez osjećaja pritiska. Dokazano je da memory pjena poboljšava cirkulaciju krvi tijekom sna. Uz ovaj madrac vaši će turisti imati dubok san bez okretanja i buđenja.
Osim udobnog spavanja, turistima je važna i prostranost spavaće sobe, pogotovo ženama koje sa sobom na odmor nose hrpu stvari. Jedna od najprodavanijih spavaćih soba namještaja Mima jest spavaća soba Julietta koja se sastoji od bračnog kreveta, dva noćna ormarića i prekrasnog velikog ormara u koji će stati mnoštvo odjeće.

Osim toga ormar ima ugrađena dva ogledala, tako da se turisti mogu pogledati prije izlaska u grad.
Kako bi spavaća soba dobila notu osobnosti jedna od ideja je da se zaljepi na zid dekorativna naljenica always kiss me goodnight, koja će u sobu unijeti dozu romantike. Kao zanimljiv detalj u uređenju predlažemo vam male stolne svjetiljke L 1108 crvene boje.

Kako bi uvijek imali jedan ležaj viška, sjedeća garnitura Bacciato pravi je izbor za vas. Dostupna je u crnoj i bijeloj boji te je napravljena od eko kože i pu pjene koja garantira udobnost spavanja. Garnitura se lako razvlači u udoban ležaj dimenzija 200×134 cm te sadrži sanduk za spremanje posteljine.

Salon namještaja Mima - Bacciato

Salon namještaja Mima – Bacciato

U salonu namještaja Mima možete pronaći još cijeli niz zanimljivih dekoracija, polica, ukrasnih jastuka, posteljina, satova, vaza i naljepnica koje će Vašem apartmanu dati individualan izgled, bitno da tijekom procesa uređenja vaš apartman dobije dušu i postane mjesto u kojem će se turisti osjećati kao doma i poželiti vratiti dogodine.

Cjelokupnu ponudu proizvoda iz asortimana namještaja Mima možete pogledati na njihovu web shopu ili možete doći do jednog od prodajnih salona i savjetovati se sa ljubaznim prodajnim savjetnicima koji su tu zbog vas.
Namještaj Mima osigurat će vam odličan omjer cijene i kvalitete. Uz pomoć ljubaznih prodajnih savjetnika s lakoćom ćete urediti vaš prostor, dobiti nizi zanimljivih ideja, a da pritom Vaš budžet ne bude oštećen, a apartman spreman za novu sezone i nove turiste koji će se poželjeti vratiti baš u Vaš apartman i sljedeće sezone. Ulaganjem u kvalitetan namještaja iz asortimana Mima, ulažete u uspješnu turističku sezonu.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.