Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Kako nikada ne izgubiti uspomene? Trik koji morate znati

QNAP TS-462 svestrani je uređaj za mrežnu pohranu (NAS) koji nudi robusna rješenja za upravljanje i pohranu digitalnih fotografija.

QNAP TS-462 svestrani je uređaj za mrežnu pohranu (NAS) koji nudi robusna rješenja za upravljanje i pohranu digitalnih fotografija. Za male kreatore i kućne korisnike, ovaj uređaj pojednostavljuje proces organiziranja i pristupa njihovim zbirkama fotografija.

Uz sve veći broj fotografija koje snimamo na svojim pametnim telefonima i fotoaparatima, pouzdano rješenje za pohranu postaje ključno. TS-462 omogućuje korisnicima da centraliziraju svoje fotografije, olakšavajući lociranje određenih fotografija i održavanje njihovih kolekcija dobro organiziranim.

Koliko je lako sigurnosno kopirati i sinkronizirati QNAP TS-462?

Jedna od ključnih značajki TS-462 je njegova sposobnost automatskog sigurnosnog kopiranja i sinkronizacije fotografija s različitih uređaja. Ova funkcija osigurava da su vaše vrijedne slike sigurno pohranjene i lako dostupne.

Bilo da ste hobi fotograf, vlasnik male tvrtke ili jednostavno volite zabilježiti svaki trenutak unutar svoje obitelji, bezbrižnost je neprocjenjiva jer znate da se vaše fotografije sigurnosno kopiraju bez ručne intervencije. TS-462 podržava razne uređaje, uključujući računala, pametne telefone i tablete, što ga čini fleksibilnom opcijom za različite korisnike.

Jedina pohrana fotografija s praktičnim daljinskim pristupom

U današnjem povezanom svijetu, daljinski pristup vašoj fototeci značajna je prednost. TS-462 pruža siguran daljinski pristup, omogućujući korisnicima da gledaju i dijele svoje fotografije s bilo kojeg mjesta s internetskom vezom. Ova je značajka posebno korisna za male kreatore koji moraju brzo podijeliti svoj rad s klijentima ili suradnicima. Dodatno, obitelji mogu imati koristi od ove značajke jednostavnim dijeljenjem nezaboravnih trenutaka s rođacima i prijateljima, bez obzira na njihovu lokaciju.

QNAP NAS je lakši za korištenje nego što možete zamisliti

Postavljanje TS-462 je jednostavno, čak i za one koji nisu tehnički potkovani. Uređaj dolazi sa sučeljem prilagođenim korisniku koje vas vodi kroz proces postavljanja, osiguravajući da vaš NAS radi uz minimalan napor. TS-462 opremljen je snažnim Intel Celeron procesorom i podržava do četiri tvrda diska, pružajući dovoljno prostora za pohranu i učinkovite performanse za svakodnevnu upotrebu.

Sa značajkama kao što je QuMagie aplikacija za upravljanje fotografijama, korisnici mogu uživati ​​u automatskoj kategorizaciji fotografija i prepoznavanju slika koje pokreće umjetna inteligencija, čineći upravljanje fotografijama još lakšim.

Uključivanje TS-462 u vašu svakodnevnu rutinu može značajno poboljšati način na koji rukujete digitalnim fotografijama. Od sigurne pohrane i sigurnosne kopije do daljinskog pristupa i dijeljenja, TS-462 nudi praktična rješenja koja zadovoljavaju potrebe malih stvaratelja i kućnih korisnika. Centraliziranjem i organiziranjem svoje biblioteke fotografija, možete osigurati da su vam drage uspomene i kreativni radovi uvijek na dohvat ruke.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.