Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Kako unaprijediti poslovanje

Glavni cilj konferencije je pružiti polaznicima primjere o tome kako razviti dinamičnu, inovativnu, poduzetničku organizacijsku kulturu i start up mentalitet unutar velikih, srednjih i malih poslovnih sustava, te kako unaprijediti poslovanje, povećati profitabilnost i konkurentnost.

Glavni cilj konferencije je pružiti polaznicima primjere o tome kako razviti dinamičnu, inovativnu, poduzetničku organizacijsku kulturu i start up mentalitet unutar velikih, srednjih i malih poslovnih sustava, te kako unaprijediti poslovanje, povećati profitabilnost i konkurentnost.

Poslovna konferencija „START UP CROATIA“ na kojoj će polaznici imati prilike naučiti kako unaprijediti poslovanje od ponajboljih svjetskih stručnjaka iz svijeta tehnologije, inovacija i investicija Olivera Rotschilda i Saula Singera održat će se 22. svibnja u Kongresnom centru Hypo Expo XXI.

Jedan od glavnih predavača na konferenciji je Oliver Rotschild, investitor i konzultant s portfeljem u brojnim industrijama i dijelovima svijeta, te član jedne od poslovno najuspješnijih obitelji svijeta. Rotschild će govoriti o inovacijama, poduzetništvu i dostupnosti kapitala. Drugi predavač je Saul Singer, autor bestselera “Start up nacija: Priča o izraelskom ekonomskom čudu”. Singer će na primjeru izrazito uspješne i dinamične izraelske ekonomije prezentirati kako se start-up pristupom na razini kompanija, gradova i cijelih država, može graditi svjetska konkurentnost.

Na konferenciji će prisustvovati predstavnici Venture capital fondova u vrijednosti od gotovo 2 milijarde američkih dolara. Herman Hintzen (HENQ VC) iz Amsterdama govorit će o start-upovima kao pokretačkoj snazi nove europske ekonomije. Sarah Kunst iz New Yorka govorit će o trendovima i tehnologijama koji će definirati nadolazeće europsko desetljeće. Mike Reiner, suosnivač i direktor Start-up Wise Guys akceleratora održat će predavanje o poduzetničkim akceleratorima i izgradnji startup ekosistema. Darko Dujić, voditelj Upravljanja učincima za Google Adriatic regiju, će podijeliti s polaznicima svoju viziju o tome kako tehnologija mijenja navike potrošača. Andrus Oks, menadžer za investicije iz Seedcampu u Tallinu, će na temelju estonskog primjera ispričati priču o tome kako potaknuti razvoj start upa i poduzetništva uz aktivnu državnu podršku.

Vlasnik Orbico Grupe Branko Roglić će opisati svoj put od start upa do Orbico grupe. Na konferenciji će se prezentirati primjeri inovativnih i inspirativnih projekata poput Monolitha, hrvatskog start upa kojeg je Microsoft proglasio najperspektivnijim u 2013. i Ultra Europe, festivala elektronske glazbe koji je oživio turističku ponudu grada Splita.

Glavni cilj konferencije je pružiti polaznicima primjere o tome kako razviti dinamičnu, inovativnu, poduzetničku organizacijsku kulturu i start up mentalitet unutar velikih, srednjih i malih poslovnih sustava, te kako unaprijediti poslovanje, povećati profitabilnost i konkurentnost. Konferencijom se želi potaknuti promjena postojeće psihološke situacije zatvorenosti i pasivnosti koja pogoduje produbljivanju loše gospodarske situacije u kojoj se Hrvatska nalazi. Uz to, polaznicima se želi prezentirati kako uspješno pokrenuti poduzetničke projekte korištenjem modernih tehnologija i kako anticipiranjem budućih trendova osigurati potreban kapital i privući investitore.

Konferenciju koju organizira ICPE – Internacionalni centar za profesionalnu edukaciju, održat će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića i Grada Zagreba. Generalni sponzor događaja je PBZ Sinergija.

Više informacija na: www.startupcroatia.hr


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.