Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Kakva se to revolucija sprema u FMCG sektoru?

Održan je 8. FMCG Retail Summit u organizaciji InStorea.

Održan je 8. FMCG Retail Summit u organizaciji InStorea.

Predavanja su održali renomirani domaći i strani govornici, stručnjaci iz FMCG sektora i retail industrije, analitičari, direktori i poduzetnici. Nakon pozdravnog govora glavne urednice InStore magazina Jelene Lazarić, konferenciju je službeno otvorio prvi govornik izv.prof.dr.sc. Robert Kopal koji je predstavio teoriju igara u poslovanju. Mladen Kožić, Business Development Manager za GfK i Predrag Ćirović, direktor, GfK Adria pojasnili su nam regionalnu sliku: Hrvatska i Srbija, 2 tržišta – jesmo li blizu ili daleko?

Iz susjedne BiH stigli su Adnan Begoli, direktor, Info Studio d.o.o i Sead Delalić, AI Consultant & Engineer, Info Studio d.o.o. koji su pokazali koja su pametna rješenja za retail industriju. Tilen Kosmač, Digital Transformation Manager, Orbico Slovenia & Croatia, naučio je publiku kako dignete B2B poslovanje na višu razinu, a Oliver Olschewski, CEO, Offerista Group i njegov kolega Frederick Salesse, Director International Sales objasnili su kako se može uspješno preći s tiskanih kataloga na digitalne.

U intervjuu 1 na 1 s Jelenom Lazarić o tajnama uspješnog leadershipa razgovarala je Anita Letica, predsjednica Uprave Philip Morris Zagreb, odnosno glavna direktorica za hrvatsko i slovensko tržište tvrtke Philip Morris International.

Božidar Bajsič, suosnivač i direktor operacija, EDITEL Adria, objasnio je publici sve o EDI-ju i robotizaciji, Stjepan Mađarčević, Retail Development Manager, Wolt Croatia pričao je o Q-comm trendovima i kako Wolt odgovara na potrebe korisnika, a Uroš Kalinić, Član Uprave za financije i IT, Konzum o maloprodaji budućnosti.

Održan je okrugli stol pod nazivom Panel with Titans: kako zajedno prema uspješnoj budućnosti?

Moderator panela bio je Jan de Jong, suosnivač tvrtke Webpower Adria, a gosti Laurentiu Florin Dimitriu, CEO Nestlé, Marta Bulhak, Managing Director, Heineken Hrvatska i Andy Felix E. Michaux, General Manager, Ledo.

8. FMCG Retail Summit obilježen je inovacijama, digitalizacijom, novim strategijama poslovanja, umjetnom inteligencijom, dobrom atmosferom i i uspješnim networkingom, stoga i ne čudi da je ove godine okupio rekordan broj posjetitelja – čak 400!


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.