Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Kamp Čikat na Lošinju pridružio se ekskluzivnoj grupi kampova od 4 zvjezdice

Zahvaljujući sustavnom ulaganju i unaprjeđenju ponude i usluge kamp Čikat na otoku Lošinju odlukom Ministarstva turizma je dobio dopuštenje za povećanje kategorizacije te je time postao prvi takav kamp na otoku Lošinju te šesti na području Kvarnera.

Kako bi dobio dopuštenje za povećanje kategorizacije na 4 zvjezdice kamp Čikat prošao je vrlo strog i zahtjevan postupak koji je obuhvaćao kontrolni pregled kampa te službeni očevid nadležnog Ministarstva. Uvjeti za dobivanje kategorije četiri zvjezdice propisani su pravilnikom Ministarstva turizma te vrlo jasno i strogo propisuju potrebne kvantitativne i kvalitativne kriterije za dobivanje više kategorije, a potrebni standardi su vrlo slični onima u Europi. Ovim dopuštenjem kamp Čikat je postao prvi takav kamp na otoku Lošinju te se time svrstao uz bok svega još pet kampova na području Kvarnera koji su nosioci kategorije visoke 4 zvjezdice kada je riječ o kamperskom turizmu.

Iznimno smo ponosni na ovo dopuštenje te povećanje kategorije na 4 zvjezdice jer je to svojevrsna potvrda da ono što radimo ima rezultate. Ovo je rezultat sustavnog ulaganja i proširenja ponude kampa, a svakako najvažniji segment je bio i aquapark koji je otvoren početkom srpnja te koji radi iznad svih naših očekivanja. Najviše veseli činjenica da su i gosti prepoznali naš trud, a što pokazuju brojke prema kojima kamp konstantno bilježi porast dolazaka i noćenja domaćih i stranih gostiju.“ istaknuo je direktor tvrtke Đulio Delise.

Podsjetimo, početkom srpnja u kampu Čikat otvoren je prvi zabavni aquapark na otocima općenito površine 6300 m2, s preko 2400 m2 vodenih površina s morskom vodom. Radi se o 2400 m2 vodenih površina sa tri bazena podijeljena na pet dubinskih cjelina, velikom plivačkom bazenu te tri tematska rekreacijska bazena različitih dubina i raznovrsnih sadržaja. Od svog otvorenja pa sve do danas aquapark se svakim danom sve više približava svome maksimalnom kapacitetu posjetitelja.

 


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.