Katarina Pranjić stekla certifikat Virtual Currency and Blockchain Certificate

Katarina Pranjić, stručnjakinja za sprječavanje pranja novca i financiranje terorizma u Odjelu za porezne usluge PwC Hrvatska, kao prva u Republici Hrvatskoj, ovih je dana stekla još jedan izuzetno vrijedan certifikat, Virtual Currency and Blockchain Certificate, najveće međunarodne organizacije posvećene unapređenju znanja, vještina i stručnosti profesionalaca za otkrivanje i prevenciju financijskog kriminala ACAMS-a (Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists).

Znanje stečeno ovim certifikatom osigurat će još dublje i kvalitetnije razumijevanje rada s virtualnim valutama te omogućiti pravovremeno prepoznavanje potencijalnih prijetnji koje danas prijete mnogim institucijama, a koje PwC u svom radu svakodnevno savjetuje i u ovom području.

Podsjetimo, Katarina Pranjić kao druga osoba u Hrvatskoj te prva iz društva „velike četvorke“ stekla je i svjetski priznat certifikat CAMS u veljači prošle godine.

U PwC-u Hrvatska zaposlena je od 2012. godine. Odgovorna je za pomoć u primjeni preporuka državnih nadzornih tijela te za savjetovanje klijenata o upravljanju rizicima u Odjelu za porezne usluge.

Podijeli

Odgovori

Top