“Kava na EKs”, projekt studentske udruge Ekonomska klinika

Neprofitna studentska udruga Ekonomska klinika s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu pokrenula je novi projekt pod nazivom “Kava na EKs”.

Projekt je baziran tako da će se kroz narednih mjesec dana, svake srijede u 18 sati, na društvenoj mreži Instagram održavati Instagram live u kojem će Ekonomska klinika ugostiti mnoge predavače koji će se baviti određenom tematikom. Teme koje će se obrađivati tijekom cijelog projekta bit će iz područja financija, marketinga, ljudskih potencija te međunarodnog poslovanja.

Projekt “Kava na EKs” pod vodstvom Ekonomske klinike, projekt je s ciljem u kojem se želi pokazati kako se i u ovakvim danima u kojima smo vrlo ograničeni s interakcijom i provođenjem ideje u djelo, ipak može nešto postići i širiti znanje. Kroz sat vremena Instagram live-a, bit će moguće postavljati pitanja te tako i sudjelovati u samoj online interakciji s predavačem ali i moderatorom. Ekonomska klinika će također onim predavačima koji nisu “aktivni” na društvenoj mreži Instagram, omogućiti zasebni profil preko kojeg će se moći uključiti i tako sudjelovati u samom predavanju.

Podijeli

Odgovori

Top