KBC Zagreb i Hrvatska Lutrija potpisali Sporazum o partnerskoj suradnji

Hrvatska Lutrija i Klinički bolnički centar Zagreb u ponedjeljak, 28. listopada 2019. godine, u prostorima ravnateljstva KBC-a Zagreb, organizirali su svečano potpisivanje Sporazuma o partnerskoj suradnji. Svrha dogovorene suradnje je poboljšanje uvjeta svakodnevne skrbi za onkološke pacijente, konkretno pomoć u nabavi novog UZV uređaja koji će imati veliku ulogu u obrazovanju budućih stručnjaka u ovom području medicine.

Sporazum su potpisali ravnatelj KBC- a Zagreb, prof.dr.sc. Ante Ćorušić i predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije Mario Musa, MBA. Tom prilikom ravnatelj prof.dr.sc. Ante Ćorušić izjavio je: „KBC Zagreb, jedina bolnička ustanova u zemlji sa statusom Nacionalne bolnice nulte kategorije, nastavna je baza studentima Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i studentima Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu te mjesto gdje liječnici obavljaju specijalizacije i subspecijalizacije, a jedan ovakav uređaj svakako će pridonijeti podizanju nivoa usluge i obrazovanja. Stoga će ova suradnja imati višestruke efekte.“

„Hrvatska Lutrija je društveno odgovorna kompanija, kojoj nije prioritet samo stvaranje profita, već kroz odgovorno priređivanje igara i generiranje sredstava za društveno korisne djelatnosti, stvarati poticajno i sretno okruženje za rast i razvoj. Sretniju Hrvatsku.“ – izjavio je Mario Musa, predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije.
Hrvatska Lutrija priredila je novu igru, brojčanu lutriju „Moj prvi milijun“, a potpisnici Sporazuma pozvali su na igru, jer će se dio prihoda od prodaje ove lutrijske igre izdvajati u korist KBC-a Zagreb.

Svakodnevno, igrači brojčane lutrije „Moj prvi milijun“ imaju mogućnost osvojiti 10 dobitaka po 1.000,00 kuna, a u završnom izvlačenju 27. prosinca najsretniji će dobitni broj donijeti dobitak od 1.000.000,00 kuna.
Bit će zanimljivo saznati hoće li ovaj dobitak zaista i biti prvi milijun za sretnog dobitnika.

Puno sreće u osvajanju prvog milijuna!

Podijeli

Odgovori

Top