Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

KICkoff natjecanje: tržište održive energije traži startupe

Natjecanje KICkoff, odnosno svojevrsni početni udarac je poslovna ideja kojoj je cilj promicanje poduzetništva među mladima i biranje najboljih projekata za ubrzavanje održivog razvoja energetike u Europi. Isto provodi KIC InnoEnergy, europska tvrtka posvećena promicanju inovacija, poduzetništva i obrazovanja na području održive energetike, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Mentorstvo, vrijedna znanja, nove poslovne kontakte i novčana sredstva za početni udarac  poslovanja – sve to čeka one koji će predstaviti najbolje ideje na obnovljive izvore energije.

Vrhunski stručnjaci biraju najbolje timove koji će imati priliku osvojiti:

  • nagradu od 10.000€ za prvo, 5.000€ za drugo, a 3.000€ za treće mjesto,
  • nove poslovne kontakte i besplatno, profesionalno mentorstvo,
  • priliku sudjelovati u akceleratorskim radionicama na Boot Campu,
  • sudjelovanje na KIC InnoEnergy Highway® s mogućnošću ostvarenja ulaganja u iznosu do 150.000€.

Spremni za izazov?

Imate li obećavajuće ideje na području održive energetike i tražite mentorstvo, znanje, nove poslovne kontakte i početna sredstva za svoj posao? Ukoliko je tako… prijavite se prvo na lokalno natjecanje u Hrvatskoj do 10. lipnja, a dvoje najboljih vodimo 20. rujna 2016. na finale u Varšavu gdje će se natjecati sa timovima iz Litve, Latvije, Estonije, Bugarske,Rumunjske, Mađarske, Poljske, Češke, Slovačke, Grčke  i Slovenije.

Prijavi se na http://kickoff.skipsolabs.com

Svakako slijedite naše Facebook i Twitter profile kako biste bili u toku sa novim najavama i prijavite se na Facebook event održavanja prvog kruga natjecanja, u Zagrebu, 8. srpnja.

Detaljne informacije možete naći  i na http://kic-kickoff.com/

 

KICkoff natjecanje je za one koji imaju energije promijeniti svijet!


Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.