Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

KICkoff natjecanje: tržište održive energije traži startupe

Natjecanje KICkoff, odnosno svojevrsni početni udarac je poslovna ideja kojoj je cilj promicanje poduzetništva među mladima i biranje najboljih projekata za ubrzavanje održivog razvoja energetike u Europi. Isto provodi KIC InnoEnergy, europska tvrtka posvećena promicanju inovacija, poduzetništva i obrazovanja na području održive energetike, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Mentorstvo, vrijedna znanja, nove poslovne kontakte i novčana sredstva za početni udarac  poslovanja – sve to čeka one koji će predstaviti najbolje ideje na obnovljive izvore energije.

Vrhunski stručnjaci biraju najbolje timove koji će imati priliku osvojiti:

  • nagradu od 10.000€ za prvo, 5.000€ za drugo, a 3.000€ za treće mjesto,
  • nove poslovne kontakte i besplatno, profesionalno mentorstvo,
  • priliku sudjelovati u akceleratorskim radionicama na Boot Campu,
  • sudjelovanje na KIC InnoEnergy Highway® s mogućnošću ostvarenja ulaganja u iznosu do 150.000€.

Spremni za izazov?

Imate li obećavajuće ideje na području održive energetike i tražite mentorstvo, znanje, nove poslovne kontakte i početna sredstva za svoj posao? Ukoliko je tako… prijavite se prvo na lokalno natjecanje u Hrvatskoj do 10. lipnja, a dvoje najboljih vodimo 20. rujna 2016. na finale u Varšavu gdje će se natjecati sa timovima iz Litve, Latvije, Estonije, Bugarske,Rumunjske, Mađarske, Poljske, Češke, Slovačke, Grčke  i Slovenije.

Prijavi se na http://kickoff.skipsolabs.com

Svakako slijedite naše Facebook i Twitter profile kako biste bili u toku sa novim najavama i prijavite se na Facebook event održavanja prvog kruga natjecanja, u Zagrebu, 8. srpnja.

Detaljne informacije možete naći  i na http://kic-kickoff.com/

 

KICkoff natjecanje je za one koji imaju energije promijeniti svijet!


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.