Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Industrija

Klippy platforma spaja poznate osobe i njihove obožavatelje

Upoznajte Klippy – novu zabavno-edukativnu platformu uz pomoć koje u tren oka možete dobiti osobni video omiljenih idola i to prema vlastitim željama.

Upoznajte Klippy – novu zabavno-edukativnu platformu uz pomoć koje u tren oka možete dobiti osobni video omiljenih idola i to prema vlastitim željama. Uz Klippy publika (Klippy Fanovi) od poznatih osoba (Klippy Starova) mogu naručiti personaliziranu video poruku bilo kakvog sadržaja. Platforma postoji gotovo pola godine, a zahtjevi su šaroliki – osim čestitki za rođendane, godišnjice veze ili prolaske na ispitu, Klippy Starovi odgovarali su i na do sad neodgovorena pitanja i izvršavali različite viralne izazove.

Iza ideje stoje dvojica prijatelja i fakultetskih kolega Dino Schatzl i Sven Hamzić koji su, radeći blisko u segmentu influencer marketinga, uvidjeli kako se na vanjskom tržištu ovakva usluga ubrzano razvija. Dobro poznata lica različitih niša zabavne industrije već su na platformi, a njihov broj raste iz dana u dan. Tako je na Klippyju moguće naručiti osobni video od poznatih osoba kao što su: Damir Kedžo, Juraj Šebalj, Hiljson Mandela, Nika Ilčić, Zsa Zsa i mnogi drugi.

„Ovo je zabavna platforma koja je zamišljena da obje strane, Starovi i Fanovi, maksimalno iskoriste potencijal ovakve usluge. Već smo vidjeli puno kreativnih zahtjeva, a sretni smo i što Starovi otkrivaju puni potencijal ove platforme te osmišljavaju nove kreativne ponude za svoje obožavatelje”, komentirao je Dino Schatzl, CEO i co-founder Klippyja.

Kako funkcionira Klippy? Jednostavno!
Fan pronađe omiljenog Stara i dolazi na njegov profil
Bira jedan od tri ponuđena tipa videa (video poruka, Q/A, Izazov), upisuje instrukcije za video i podatke o plaćanju te ga naručuje za sebe ili kao poklon
Star dobiva notifikaciju te direktno unutar aplikacije snimi svoj video koji se automatski pošalje Fanu
Fanu stiže njegov Klippy kojeg može gledati, preuzeti, shareati i slati prijateljima!

Uz Klippy Starovi dobivaju novo digitalno tržište za razmjenu svojih usluga. Oni koriste Klippy kao dodatan način monetizacije i alat za dodatno približavanje svojim Fanovima. S druge strane, Fanovi dobivaju šansu za ostvarivanje dvosmjerne komunikacije sa svojim idolima te od njih mogu dobiti osobne poruke najrazličitijeg sadržaja – osim što se Klippy u velikom dijelu koristi za čestitke svih vrsta, uz Klippy Fanovi mogu dobiti i odgovore na različita pitanja koja su ih zanimala te svojim idolima mogu zadavati različite izazove koji su trenutno veoma popularan sadržaj na društvenim mrežama.


A ideja za dobar video ima zaista puno, što su se i osnivači već sada uvjerili: „Do sad smo imali prilike vidjeti svašta. Od čestitki za rođendan i godišnjice veze, preko oglasa za prodaju automobila do jednostavnih poziva na kavu. Klippy pruža beskrajno puno mogućnosti i veselimo se otkrivati za što novo se sve može koristiti“, rekao je Sven Hamzić, CMO i co-founder Klippyja.


Veliki dio cijele platforme čini i Klippy Human, dobrotvorni projekt koji je pokrenut još u siječnju s namjerom da se sakupi novac za žrtve nastradale u potresu. Svaki Star prema vlastitim željama može sudjelovati u projektu te svaki mjesec donirati svoju zaradu za one kojima je to najpotrebnije.

Klippy platforma je automatizirana i u potpunosti skalabilna, a dostupna je za Fanove na Android aplikaciji te web platformi, a za Klippy Starove na iOS aplikaciji, Android aplikaciji i web platformi. Pod stručnim vodstvom Tina Jurkovića, partnera i CTO-a, tim developera redovito i aktivno radi na novim značajkama i tehničkim funkcionalnostima aplikacije te je svakom novom verzijom dodatno razvija.

Gledajući u budućnost, Klippy tim svakako je optimističan, a to zaključuje i Schatzl: „Dug je put pred nama, a mi svakako planiramo našu poslovnu priču širiti izvan granica Hrvatske. Naš ultimativni cilj je postati vodeći komunikacijski alat između poznatih osoba i ostatka svijeta. Imamo puno ideja i jedva ih čekamo predstaviti javnosti. Budite i vi ‘sa svima na ti’ i dođite na Klippy!“

www.klippy.co

Pročitajte još:

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.