Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Koestlin u dva tjedna potpisao 4,5 milijuna dolara vrijedne izvozne poslove

Tvornica keksa i vafla Koestlin iz Bjelovara na Zagrebačkoj burzi je danas objavila novi izvozni ugovor – Koestlin je s engleskim partnerom ugovor o izvozu keksa i vafla za ovu godinu u vrijednosti 500 tisuća američkih dolara.

Tvornica keksa i vafla Koestlin iz Bjelovara na Zagrebačkoj burzi je danas objavila novi izvozni ugovor - Koestlin je s engleskim partnerom ugovor o izvozu keksa i vafla za ovu godinu u vrijednosti 500 tisuća američkih dolara.

Bjelovarski proizvođač keksa i vafla tradicionalno je orijentiran na strana tržišta. Polovica dnevne proizvodnje od 50 tona plasira se na strana tržišta, prije svega Sloveniju, BiH, Makedoniju, Poljsku,  Srbiju, Izrael, Rusiju te Kinu.

Bjelovarski vafli u Hong kongu

Slijedom takve poslovne orjentacije, tvrtka je prošli tjedan potpisala dva ugovora o izvozu – s kineskim partnerom iz regije Hong Kong potpisan je ugovor vrijedan milijun dolara, a s poljskim partnerom ugovor vrijedan tri milijuna eura.

Napisao

Pročitajte još:

Novosti

Na Seafood Global Expo sajmu sudjeluje više od 1.500 izlagača iz 76 svjetskih zemalja, a hrvatski brand Panona Mare jedan je od tek 5...

Ekonomija

Izražen u eurima, hrvatski robni izvoz u prvih jedanaest mjeseci lani je iznosio 17,1 milijardu eura, što je na godišnjoj razini porast od 26,5...

Ekonomija

Izvoz hrvatskih proizvoda kroz SPAR prodajnu mrežu na inozemna trižišta u kontinuiranom je porastu te u prvih šest mjeseci iznosi 49 milijuna eura.

Ekonomija

Delegacija američkih kongresmena posjetila Juicy tvornicu u Kreševu u cilju jačanja gospodarske suradnje.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.