Koja je cijena najbolje šalice za kavu na svijetu?

Koja je cijena najbolje šalice za kavu na svijetu?

Umorni ste od ispijanje svojeg najdražeg napitka iz stare šalice koja vam svakodnevno narušava jutarnju idilu, ali i kvari okus kave? Londonska kompanija Deviehl odlučila je pretvoriti ovaj, za mnoge jutarnji, ritual u luksuzno iskustvo.

Andreas Bos i Jonathan Strauss, osnivači tvrtke, fokusirali su svoje komplementarne vještine i iskustvo, koje su dobili u proizvodnji luksuznih satova, inženjersku preciznost i inovaciju proizvoda kako bi dizajnirali savršene šalice za kavu.

Šalice Deviehl rezultat su ideje za čiju je provedbu bilo potrebno 18 mjeseci, a svaki je komad tehničkoremek-djelo koje se sastoji od 25 odvojenih komponenti.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji kava duže vrijeme zadržava optimalnu temperaturu, dok je unutrašnji oblik svake šalice rezultat kompleksnog istraživanja dinamike tekućina i omogućava maksimalno formiranje napitka.

Svaka Deviehl šalica nije samo tehnološki već i estetski užitak. Njen veoma prepoznatljiv dizajn, ima konusno oblikovanu šalicu koja se uklapa u profiliranu bazu pomoću posebnog mehanizma za učvršćivanje.

Izrađena je od fuzije nekonvencionalnih materijala, uključujući i egzotično drvo kao što su Cocobolo i Zebrano, hidrofobna koža i ugljična vlakna. Svoj primjerak šalice možete kupiti u londonskoj robnoj kući Harrods, ekskluzivnoj trgovini Knightsbridge & William & Son kao i Mount Street-u. Cijene šalica kreću se od 330 do 570 funti.

Podijeli

Odgovori

Top