Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Kolektivnim ugovorom Vindija dodatno potvrdila prava i benefite zaposlenicima

Ugovor su potpisali predsjednik Uprave Vindije Nenad Klepač i Silvija Bartolić, glavna sindikalna povjerenica Vindije.

Vodeća hrvatska prehrambena industrija, varaždinska Vindija, potpisala je kolektivni ugovor sa Sindikatom zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske, Sindikalnom podružnicom Vindije te tako dodatno ojačala položaj i prava svojih radnika. Ugovor su potpisali predsjednik Uprave Vindije Nenad Klepač i Silvija Bartolić, glavna sindikalna povjerenica Vindije.

Potpisivanje kolektivnog ugovora dodatan je i svakako logičan korak u jačanju odnosa s radnicima te dodatna potvrda da su njihova prava i benefiti rada u Vindiji zajamčeni i neosporni. Smatramo kako su otvorena komunikacija, slušanje potreba i želja radnika, kao i traženje prilika i mogućnosti za unaprjeđenje njihovog zadovoljstva, ključ uspješnog i dugogodišnjeg poslovanja. Vindija je velik sustav u kojem nema malih poslova, svaki doprinos je važan i svaki uspjeh se vrednuje, jer isključivo zahvaljujući povjerenju radnika i njihovom posvećenom radu, suvereno držimo poziciju tržišnog lidera te njihov doprinos i važnost neizmjerno cijenimo“, rekao je Nenad Klepač, predsjednik Uprave Vindije.

Svi radnici bez obzira na staž ili poziciju u kompaniji, mogu računati na redovite isplate jubilarnih nagrada, regresa, božićnice i uskrsnice koje su osigurane kolektivnim ugovorom. Uz navedeno Vindija d.d. u cilju podrške radnika sustavno osigurava i druge benefite među kojima su sufinanciranje školskog pribora, putovanja za radnike, financijski bonusi te paketi proizvoda, čime se kompanija izdvaja kao poželjni poslodavac u ovim izazovnim vremenima i previranjima na tržištu rada. To su potvrdila i kontinuirana povećanja plaća radnicima u zadnjih godinu dana.

Drago nam je da smo potpisivanjem kolektivnog ugovora formalno potvrdili sva radnicima zajamčena prava. Kroz napore sindikata nastojimo omogućiti što bolje radne i financijske uvjete za sve naše kolegice i kolege. Nadamo se da će se u ovoj pozitivnoj atmosferi koja potiče uspjeh i izvrsnost, naša produktivna suradnja nastaviti i ubuduće te kako ćemo zajedno sustavno raditi na osiguravanju najboljih mogućih radnih i financijskih uvjeta za sve radnike u sustavu i tijekom vremena koje je pred nama“, istaknula je Silvija Bartolić, glavna sindikalna povjerenica Vindije.

S tradicijom poslovanja dugom preko 60 godina, grupa Vindija danas zapošljava preko 4.200 zaposlenika od kojih je 1.177 zaposleno u Vindiji d.d., a širok asortiman od preko 1.000 proizvoda nudi na tržištima 19 zemalja diljem regije, ali i Europe. Kontinuiranim ulaganjem u profesionalni razvoj radnika i brigom o njihovoj dobrobiti, Vindija d.d. nadograđuje svoj portfelj uspješnog poslovanja koje nosi razvoj hrvatskog gospodarstva.

Pročitajte još:

Komentari

Istraživanja globalnih trendova na tržištu rada pokazuju i kako će uskoro više od 100 milijuna ljudi diljem svijeta raditi izvan ureda. 

Financije

Upravo je pad BDP-a dva kvartala za redom uvriježeni kriterij prema kojemu se određuje je li neko gospodarstvo ušlo u recesiju pa je opravdano...

DOP

Valamar je europski lider na polju održivog turizma, a svojom novom kampanjom „Easy as one, two, tree“ poziva goste da smanje svoj ugljični otisak...

DOP

Eko punionice u 12 prodavaonica dm-a kupcima omogućuju da odgovarajuću bocu pune deterdžentima koji su veganski, ne sadrže sulfate te su 100 posto biorazgradivi...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.