Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Komorski investicijski forum Zapadnog Balkana proglasio je “Alkaloid” vodećim investitorom u regiji

Prvu nagradu u kategoriji “Vodeći investitor (šampion) u zemljama Zapadnog Balkana” dobio je “Alkaloid” AD Skoplje, uručen na prigodnoj svečanosti organiziranoj u znak priznanja za postignuća najboljih i najuspješnijih kompanija u regiji.

Povodom pete godišnjice osnutka, Komorski investicijski forum Zapadnog Balkana (WB6CIF), čiji je suosnivač Europska Unija, početkom 2023. godine objavio je poziv za sudjelovanje u regionalnom natjecanju otvorenom za tvrtke iz šest zemalja članica. Rangiranje prijava, podijeljenih u 6 kategorija, napravila je komisija sastavljena od po jednog predstavnika iz svake od šest gospodarskih komora Zapadnog Balkana i predstavnika iz ureda Komorskog investicijskog foruma.

Prvu nagradu u kategoriji “Vodeći investitor (šampion) u zemljama Zapadnog Balkana” dobio je “Alkaloid” AD Skoplje, uručen na prigodnoj svečanosti organiziranoj u znak priznanja za postignuća najboljih i najuspješnijih kompanija u regiji.

Uzimajući u obzir važnost kontinuiranog ulaganja i usavršavanja u svim segmentima poslovanja, visoko pozicioniranog kao jednog od ključnih strateških opredjeljenja u poslovnoj politici “Alkaloida”, ova nagrada predstavlja još jednu značajnu potvrdu postignuća kompanije:

“U svojoj dugoj povijesti ‘Alkaloid’ je prošao kroz brojne izazove, no jedna činjenica tijekom devet desetljeća razvoja bila su ulaganja koja su u protekla tri desetljeća bila usmjerena na izgradnju i proširenje proizvodnih pogona, istraživačko-razvojnih kapaciteta, instaliranje suvremene opreme, laboratorija, tehnologije, suvremenog softvera i dobro obučenog osoblja. Samo u proteklih 5 godina uložili smo 104,1 milijuna eura u zemlje regije, integrirajući svoje poslovanje u svrhu boljeg poslovanja iz naše baze u Makedoniji. Odlučni smo ostati na tom putu i ubuduće, radeći na globalizaciji brenda ‘Alkaloid’, dostojanstveno i predano, prakticirajući visoke etičke standarde, kredibilitet i profesionalan pristup u cjelokupnom poslovanju“, izjavio je Generalni direktor/predsjednik Upravnog odbora društva Živko Mukaetov.

Komorski investicijski forum zajednička je inicijativa gospodarskih komora zemalja Zapadnog Balkana, čiji je suosnivač Europska Unija, a koja zastupa interese više od 350.000 tvrtki u smjeru provođenja zajedničkih aktivnosti od interesa za poslovnu zajednicu regije.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.