Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Konferencija „Dan hrvatskih financijskih institucija“

pixabay.com

Proces globalizacije i suvremena tehnološka dostignuća, koja se ogledaju u sve većoj pokretljivosti kapitala, proizvoda i usluga nameću nove trendove u svim sferama poslovanja. Promjene u poslovnoj filozofiji i menadžmentu financijskih institucija, kao i njihovo organizacijsko redefiniranje i prilagođavanje dinamičnim tržišnim promjenama i liberalizaciji nacionalnog financijskog tržišta, imperativi su dugoročne održivosti.

U skladu s globalnim trendovima HGK, Sektor za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize, organizira konferenciju „Dan hrvatskih financijskih institucija“ koja će se održati 20. listopada 2016. u Hotelu Westin, Zagreb.

Ideja je na jednom mjestu okupiti predstavnike svih financijskih institucija, regulatornih institucija, resornih ministarstava te gospodarstvenike kako bi se otvorila mogućnost zajedničkog djelovanja na ukupnom unapređenju hrvatskog gospodarstva. Cilj je Konferencije otvaranje novih tema za daljnje aktivnosti u segmentima međusobne suradnje, primjene međunarodnih iskustava i usvajanja ekspertnih znanja.

Neke od tema Konferencije su:

  • Makroekonomski trendovi globalno i u RH
  • Uloga i  značaj  regulatornih institucija u stabilnosti i razvoju financijskog tržišta
  • Financijske institucije i potpora razvoju gospodarstva
  • Podrška poslovnim subjektima kroz programe i proizvode financijskih institucija


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.