Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Konferencija Poduzetnički mindset za mlade inspirira, educira i motivira mlade da ne odustaju

Šesto izdanje konferencije Poduzetnički mindset za mlade održat će se u Zagrebu, u srijedu 12. lipnja 2024. godine, pod nazivom „Koja je tvoja supermoć?“.

Šesto izdanje konferencije Poduzetnički mindset za mlade održat će se u Zagrebu, u srijedu 12. lipnja 2024. godine, pod nazivom „Koja je tvoja supermoć?“.

Nadahnuti odgovorom jednog uspješnog poslovnog čovjeka, koji je na pitanje „Koja je Vaša supermoć?“ odgovorio: „Ja sam poduzetnik!“, organizacijski tim konferencije ovaj put poduzetništvo promiče kao medij koji svakom pojedincu dopušta da u potpunosti ostvari svoje potencijale.

Poseban naglasak na konferenciji bit će stavljen na propulzivna područja gospodarstva u kojima poduzetnički duh trenutačno može stvoriti najveću novu vrijednost. Tako će, među ostalim, riječi biti o umjetnoj inteligenciji, digitalnim rješenjima, ESG-u, financijskoj pismenosti, uspješnoj komunikaciji i edukaciji te drugoj generaciji u poduzetništvu.

Među govornicima i panelistima su poslovni mentor i trener Alen Premužak, predsjednica udruge CroAi Martina Silov, komunikacijski stručnjak Ante Mihaljević, serijska poduzetnica Kristina Ercegović,poduzetničkiparovi Sonja i Berislav Marszalek (Entrio)te Ružica i Domagoj Cerovac (Muzej čokolade).

O inspirativnom dijelu poduzetništva govorit će mlade poduzetnice Josipa Maras (Studijo Wallart), Kristina Horvat (Smiles & More by Kristina Horvat)i Rijana Hadžić Radoš (Nohaa).

Svojeuspješno ostvarene vizije predstavit će Nikola Jakić iz Ars Future, Daniel Kvesić iz Bokarta i Viktor Zimmermann iz Bazzar.hr.

O izazovima nastavljanja poduzetničkog puta svojih roditelja i rada u obiteljskoj firmi, progovorit će nasljednice Ivona Bačelić Bumbak (Bačelić), Petra Mesarić Horvat (IM-Comp) i Tena Majetić (Catering Majetić & Majestic Park).

Svoje poduzetničke vizije predstavit će i pobjednici 16. generacije Algebra LAB-a – pokretači startupa Rearm i Daidream.

Poduzetnički mindset dugi niz godina okuplja ljude po zajedničkome mindsetu, povezuje sve one čije su priče inspirativne i autentične, a čija djela i riječi druge pomiču s mjesta. Poduzetnički mindset promiče heroje današnjeg doba, poduzetnice i poduzetnike koji svojim idejama i idealima otvaraju prostore neke nove moći, snažne vizionare koji mogu pomoći i vama da ostvarite svoje snove“, kazao je Ognjen Bagatin, utemeljitelj konferencije Poduzetnički mindset za mlade.

Konferencijom se mlade želi potaknuti na buđenje i širenje poduzetničkog duha. Neki mladi odrastaju uz obiteljsko poduzetništvo, neki se u poduzetništvo upuštaju tijekom studija, a neki nakon što steknu određeno radno iskustvo. Neki pak prepoznaju da svoj zdravi oblik poduzetničkog mindseta možeš pokazati i radeći za druge, ne samo za sebe. Bez obzira na to gdje i što radili, ovaj ih mindset potiče na budu proaktivni, vrijedni, ustrajni, kreativni i inovativni.

Konferencija Poduzetnički mindset za mlade održat će se u CineStaru u Branimir Mingle Mallu.

Konferenciju Poduzetnički mindset organizira medijska platforma Poduzetnik, uz programskog partnera EY Hrvatska i partnera Visoko učilište Algebra.

Prijava na konferenciju: https://mindset.poduzetnik.biz/poduzetnicki-mindset-za-mlade/


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.