Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Konferencija povodom Međunarodnog dana žena: Ekonomija bez predrasuda

Iako je svijet napravio veliki napredak, nijedna zemlja nije postigla ravnopravnost spolova.

Povodom Međunarodnog dana žena, udruga Međunarodna mreža poslovnih žena i Hrvatska udruga poslodavaca pripremaju konferenciju pod nazivom Ekonomija bez predrasuda. Konferencija će se održati 8.ožujka 2022.godine od 10 do 12 sati u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 37a.

Iako je svijet napravio veliki napredak, nijedna zemlja nije postigla ravnopravnost spolova.

U međuvremenu, zakonska ograničenja spriječila su 2,7 milijardi žena u pristupu istom izboru poslova kao i muškarcima. Manje od 25 posto parlamentaraca bile su žene, od 2019. jedna od tri žene i dalje doživljava rodno uvjetovano nasilje.

Konferencija će nam pružiti priliku za razmišljanje o postignutom napretku na polju ravnopravnosti. Naše gošće će iznijeti svoja iskustva i viđenja položaja žena te pozvati na promjenu. Ovo je prilika da još jednom naglasimo i osvijestimo ulogu žena u društvu.  Konferenciju će otvoriti Damir Zorić, glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca i Ivana Radić, predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena.

Na konferenciji će nam se pridružiti Ivana Gažić, Dunja Firšt, Barbara Kolar, Snježana Turalija, Milka Kosanović, Igor Mikloušić, Gordana Matković i Sandra Šućurović.

Program konferencije možete pogledati ovdje.

Prijaviti se možete putem prijavnice Konferencija Ekonomija bez predrasuda – Mreža žena (mrezazena.com) ili na: [email protected] do 6.3.2022. s naznakom: OSOBNO ili ONLINE.

Pročitajte još:

Novosti

U srijedu 21.9.2022. g. od 10 sati u robnoj kući IKEA održava se konferencija Prednosti zelene i digitalne tranzicije u realnom sektoru.

Lifestyle

Međunarodni dan žena slavi sva dostignuća ženskog spola.

Komunikacija

Povodom Međunarodnog dana žena, donosimo vam drugi broj poslovnog časopisa Žénial.

Izdvojeno

Hrvatska udruga poslodavaca nositelj je UN-ove inicijative za održivi razvoj u Hrvatskoj te upravljajući UN Global Compact mrežom Hrvatska potiče snažnije uključivanje poslovnog sektora...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.