Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Konobari, barmeni i baristi ponovo imaju priliku za besplatno profesionalno usavršavanje

Raise the Bar strateška je platforma Coca-Cole HBC Adria koja od 2019. godine djeluje s ciljem povećanja kvalitete obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu kako bi se omogućilo usklađivanje vještina i znanja ugostiteljskih i turističkih djelatnika s potrebama poslodavaca.

Od ponedjeljka, 1. kolovoza, otvorene su prijave za šestu generaciju Akademije Raise the Bar, besplatnog obrazovnog programa za konobare, bariste i barmene koji provodi Coca-Cola HBC Adria. Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi zainteresirani s najmanje godinu dana radnog iskustva u ugostiteljstvu i turizmu, neovisno o obrazovanju i radnom statusu, a uz ispunjavanje online prijavnice na internetskoj stranici https://raisethebar.hr/akademija/ potrebno je priložiti i životopis.

Polaznici Akademije svladat će najsuvremenije tehnike te upoznati trendove iz svijeta ugostiteljstva, a u tome će ih usmjeravati ugledni stručnjaci među kojima su i Andrej Čapka, direktor i vlasnik Zmajske pivovare te Ivan Jug, somelijerski prvak Hrvatske te suvlasnik i voditelj Noela, jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom.

„Akademiju Raise the Bar pokrenuli smo s ciljem dodatnog razvoja i edukacije talentiranih ljudi koji rad u ugostiteljstvu vide kao nešto više od posla te svoju karijeru žele graditi na kriteriju izvrsnosti. Ponosni smo što je od 2019. godine naš program uspješno završilo 45 konobara, barista i barmena koji danas rade u ponajboljim restoranima i barovima u Hrvatskoj kao što su restoran Noel, bar Swanky Monkey Garden, kavana Kavkaz, Franko’s Pizza bar u Zagrebu te Notos Beach House na Hvaru te Olive Tree u Splitu. Ako je ugostiteljstvo vaš poziv, prijavite se na Akademiju tijekom koje vas očekuju nova znanja o miksologiji, vinima, pivu, kavi, jakim alkoholnim pićima i barskom menadžmentu te nova prijateljstva i poznanstva koja će vam pomoći da svoju karijeru podignete na novu razinu, istaknuo je Marko Pećnik, glavni predavač na Akademiji.

Među pristiglim prijavama stručni tim Coca-Cole HBC Adria te članovi tima Raise the Bar odabrat će kandidate koji će ući u uži izbor.

Odabrani polaznici će od 17. listopada do 13. prosinca pohađati teorijski dio nastave u Coca-Colinu obrazovnom centru u Zagrebu, nakon čega slijedi praktični dio koji se odvija u barovima i restoranima diljem Hrvatske.

Raise the Bar strateška je platforma Coca-Cole HBC Adria koja od 2019. godine djeluje s ciljem povećanja kvalitete obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu kako bi se omogućilo usklađivanje vještina i znanja ugostiteljskih i turističkih djelatnika s potrebama poslodavaca. Uz Akademiju, projekt obuhvaća Stipendije za kuhare, slastičare i osoblje za posluživanje te Raise the Bar Youth namijenjen učenicima završnih razreda ugostiteljskih i turističkih škola.

Pročitajte još:

Edukacija

Ovaj 100% hrvatski proizvod razvio je zagrebački tehnološki start-up Nobula Technologies.

Edukacija

Algebra u suradnji s INCO te uz podršku Google.org dodjeljuje stipendije vrijedne čak 300.000 eura za edukacije.

Edukacija

Virtualna i proširena stvarnost ogromnim koracima zahvaća sve segmente društva, a ovaj put upravo akademski svijet iz Opatije prednjači u tehnološkoj revoluciji.

Edukacija

Digitalni inovacijski inkubator powered by Hrvatski Telekom je i ove godine online mjesto gdje se razvijaju inovativni projekti i uči stvarati vrijednost.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.