Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Konzum i MultiPlusCard ovih blagdana
ponovno pomažu potrebitima diljem Hrvatske

Konzum će donirati ukupno 200.000 kuna za deset organizacija koje pomažu potrebitima, a kao i prošle godine donaciji se mogu pridružiti i svi Konzumovi kupci, ujedno članovi MultiPlusCarda

Ususret božićnim blagdanima, Konzum i MultiPlusCard i ove godine daruju zajedno one kojima je pomoć najpotrebnija. U sklopu kampanje „Najljepši Božić je kad darujemo zajedno“, Konzum će donirati ukupno 200.000 kuna za deset organizacija koje pomažu potrebitima, a kao i prošle godine donaciji se mogu pridružiti i svi Konzumovi kupci, ujedno članovi MultiPlusCarda. Naime, od 1. do 31. prosinca 2022. mogu putem aplikacije MultiPlusCard ili internetske stranice multipluscard.hr donirati svoje bonus kune sakupljene tijekom kupnje u Konzumovim prodavaonicama i kod drugih partnera programa. Ukupan iznos prikupljenih sredstava na ovaj način bit će vidljiv u aplikaciji i na stranici multipluscard.hr.

„Kao vodeći maloprodajni lanac u Hrvatskoj svjesni smo svojeg utjecaja te smatramo da ga trebamo koristiti za stvaranje boljeg i prosperitetnijeg društva. Nedavno smo ponijeli titulu Najdonatora hrane petu godinu zaredom, a ponosni smo donator brojnih projekata diljem naše zemlje te potičemo razvoj lokalnih zajednica u kojima poslujemo. Prirodno smo i ovih blagdana odlučili pomoći onima kojima je to potrebno kroz zajedničku božićnu akciju s MultiPlusCardom. Ovim putem pozivamo sve naše kupce i članove MultiPlusCarda da se priključe ovoj lijepoj priči i doniranjem bonus kuna uljepšaju božićne blagdane potrebitim članovima našeg društva“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

„Prošle smo godine uveli mogućnost donacije putem stranice i aplikacije MultiPlusCard za sve članove našeg programa i to se pokazalo kao pun pogodak. Drago nam je što su kupci prepoznali priliku da pomognu najpotrebitijima te vjerujemo kako će ovog puta odaziv biti još bolji. Sretni smo što ove godine širimo priču na još više organizacija“, izjavila je Helena Klarić, predsjednica Uprave MultiPlusCarda.

Donaciju u ukupnom iznosu od 200.000 kuna Konzum će ove godine rasporediti na čak deset organizacija diljem Hrvatske koje rade s djecom i njihovim obiteljima, starijima i nemoćnima te nezbrinutim životinjama. I ove su se godine među organizacijama našle Udruga Breza koja pruža podršku djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, Udruga Aurora koja pomaže oboljelima od cerebralne i dječje paralize te ostalim osobama s invaliditetom na području Šibensko-kninske županije te Udruga Brački pupoljci koja pruža podršku obiteljima djece s teškoćama u razvoju. Donaciju će dobiti i Udruga za informiranje, širenje i razvoj socijalnih usluga za starije osobe StarKA, Hrvatska udruga zaštitnika životinja Noina arka i Udruga Prava šapa koja se bavi hvatanjem uličnih mačaka, kastriranjem, cijepljenjem te pregledom mačaka kod veterinara.

Među organizacijama je i Centar Slave Raškaj Zagreb koji se bavi pružanjem usluga djeci i mladima s komunikacijskim teškoćama te Dječji dom Tić Rijeka koji je specijaliziran za rad s djecom i mladima koji su proživjeli nasilje, zlostavljanje ili zanemarivanje te koji žive u rizičnim obiteljima. Donacija će biti uručena i Centru za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID koji pruža podršku roditeljima djece s razvojnim rizicima ili teškoćama u razvoju te Centru za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor. Djelatnost navedenog centra uključuje skrb o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi od 7. do 21. godine života te pružanje usluga savjetovanja i pomaganja djeci s ciljem podrške u kriznim situacijama.

Detaljnije informacije o samim organizacijama i procesu doniranja dostupne su na internetskoj stranici multipluscard.hr.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.