Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Konzum je prvi trgovački lanac robe široke potrošnje u Hrvatskoj u kojem možete plaćati putem aplikacije KEKS Pay

Za korištenje ove usluge potrebno je na pametnom telefonu instalirati besplatnu aplikaciju KEKS Pay.

Konzum je omogućio kupcima plaćanje putem aplikacije KEKS Pay u svojem webshopu, kao i u svim prodavaonicama, čime postaje prvi trgovački lanac robe široke potrošnje u Hrvatskoj koji je uveo takvu vrstu plaćanja. Usluga je dostupna svim kupcima, neovisno o banci u kojoj imaju račun, a na ovaj način mogu jednostavno plaćati namirnice, kućanske i higijenske potrepštine te ostale proizvode iz bogate Konzumove ponude. Popularna platna aplikacija koju trenutačno koristi čak 300.000 korisnika još je jedan Konzumov tehnološki iskorak kako bi kupcima omogućio što kvalitetniju uslugu i iskustvo kupovine.

Budući da imamo više od 600 prodavaonica te svakodnevno uslužimo više od pola milijuna kupaca, vodimo računa kako što bolje odgovoriti na njihove potrebe. Svjesni smo da je mogućnost izbora načina plaćanja važna stavka u današnje vrijeme te želimo biti i ostati prvi izbor našim kupcima, zbog čega kontinuirano uvodimo najbolje tehnologije i inovacije. Uvođenje plaćanja putem aplikacije KEKS Pay još je jedan korak dalje kojim želimo pojednostaviti i dodatno poboljšati iskustvo kupnje u Konzumu. Nastavit ćemo i dalje ulagati u razvoj inovacija te osluškivati potrebe naših kupaca kako bismo im nastavili pružati premium iskustvo“, izjavila je Ines Barbir, direktorica Sektora poslovnih aplikacija.

Za korištenje ove usluge potrebno je na pametnom telefonu instalirati besplatnu aplikaciju KEKS Pay. Kupci mogu platiti račun na vrlo jednostavan način, odnosno skeniranjem QR koda uz pomoć aplikacije, bilo da je riječ o redovnim i samonaplatnim blagajnama u fizičkim prodavaonicama ili prilikom kupnje u Konzumovom webshopu.

Suradnjom s Konzumom zadovoljan je i Dejan Donev, direktor Sektora digitalnog bankarenja u Erste banci: „KEKS Pay u webshopovima i na prodajnim mjestima omogućava plaćanje samo jednim potezom prsta, bez zamornog prepisivanja podataka s kartice, što korisnici vrlo brzo prihvaćaju. Naše iskustvo pokazalo je da kad jednom kupac plati aplikacijom KEKS Pay, on i ubuduće nastavlja plaćati na isti način. Osim toga, korisnici imaju mogućnost u samoj aplikaciji registrirati ne samo svoje debitne kartice ili račun, već i svoje kreditne kartice, što im omogućava da prilikom plaćanja biraju vrstu plaćanja. Zato vjerujem da će i Konzumovi kupci vrlo brzo prepoznati koristi od aplikacije KEKS Pay kao platne metode.“

Konzum kontinuirano digitalizira poslovanje i uvodi inovativne načine plaćanja. Uz sve brojnije samonaplatne i bezgotovinske blagajne, Konzum je uveo i plaćanje kriptovalutama putem PayCek platforme za procesiranje kriptovaluta na brz, jednostavan i siguran način. Kupci se za bilo koju vrstu plaćanja mogu odlučiti i na samonaplatnim blagajnama, koje su se pokazale kao pouzdana i vrlo učinkovita Konzumova usluga.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.