Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Koristi li McDonald’s svježa kokošja jaja? [VIDEO]

McDonald’s-ove video kampanje u proteklih nekoliko godina pogledao je više od 8 milijuna ljudi, dok je samo zadnju vidjelo već više od 6 milijuna. McDonald’s je promijenio pristup prema publici.

McDonald’s-ove video kampanje u proteklih nekoliko godina pogledao je više od 8 milijuna ljudi, dok je samo zadnju vidjelo već više od 6 milijuna. McDonald’s je promijenio pristup prema publici.

McDonald’s se smjestio u kategoriju najgledanijih brandova online, piše Manjgura.  Ljudi lako dijele, postaju, tvitaju nove seksi proizvode brandova kao što su Google, Samsung ili Microsoft, ali kako je to uspio tradicionalni oglašivač kao McDonald’s, protiv kojeg se s druge strane vodi i globalna antikampanja.

Ovaj put su krenuli agresivno! Sami su kreirali sadržaj umjesto da to učine mediji i javnost. Rezultat je video kampanja „Our Food. Your Questions.“ koja je burger brand lansirala među najbolje video kampanje u lipnju. U videu potrošači postavljaju oduvijek sporna pitanja: Zašto hrana izgleda drugačije u reklami nego uživo? Je li pileće i goveđe meso pravo? Koristi li McDonald’s svježa kokošja jaja?

 

Podružnica McDonald’s-a iz Kanade odmah je objavila brojna videa odgovarajući na pitanja potrošača. Umjesto uvjeravanja da je to najbolji proizvod na tržištu, direktorica marketinga Hope Bagozzi pokazala je kako stvari stoje „iza scene“.

McDonald’s-ove video kampanje u proteklih nekoliko godina pogledao je više od 8 milijuna ljudi, dok je samo zadnju vidjelo već više od 6 milijuna. Ovo zapravo pokazuje i novi pristup publici i sadržaju, jednostavnom, direktnom kampanjom McDonald’s je zasada pronašao dobru formulu – transparentnim dijalogom nastoji vratiti povjerenje potrošača u McDonald’s hranu, ali i sam brand.

Top 10 brandova video chart


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.