Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Krenuo je Sajam poslova u turizmu

Od jučer, 22. veljače, do 28. veljače u ponoć imate priliku prijaviti se za i sezonski posao iz udobnosti vlastitog doma, kao i odraditi razgovor s poslodavcem, bez putnih troškova.

Sve što trebate je posjetiti Sajam poslova u turizmu na web adresi http://mojposaouturizmu.net/, pregledati ponudu otvorenih pozicija i prijaviti se za željeni posao.

Traže se konobari, kuhari, sobarice, ali i pjevači, fitness instruktori te menadžeri!

Bilo da želite raditi u hotelu ili putničkoj agenciji, sezonski ili za stalno, imate višegodišnje iskustvo ili ste početnik, na Sajmu poslova u turizmu možete pronaći posao za sebe.

Otvoreno je gotovo 200 oglasa za posao, a sa svakim poslodavcem, točnije s njih 32, možete stupiti u kontakt putem chata.

Vaš novi poslodavac može biti: Dubrovački vrtovi sunca, Radisson Split, Valamar, Remisens, Lošinj Hotels & Villas, Aminess, Karisma Hotels Adriatic, Falkensteiner hoteli, Samarcanda, Gulliver travel, Vidokrug turistička agencija, Dogus Grupa, Villa Andrea & Restoran Olive Tree, Hotel Tamaris & Hotel Issa, Hotel Pinija, Hotel Life & Hotel Life Palace, Bretanide resort i mnogi drugi.

Veliki broj oglasa se odnosi na pozicije konobara, kuhara, djelatnika na recepciji, animatora, slastičara, pomoćnog osoblja u kuhinji i sobarica, ali možete pronaći i oglase za posao voditelja restorana, menadžera za ključne kupce, asistenta za kontrolu i kvalitetu, DJ-a, pjevača te fitness instruktora.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, možete pročitati iskustva zaposlenika, pregledati galeriju fotografija i video materijala svog budućeg radnog okruženja te poslati upit putem e-maila ili chata.

Na Sajmu se predstavlja i Učilište Studium, ustanova za obrazovanje odraslih specijalizirana za prekvalifikacije, dokvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja. Tijekom trajanja Sajma, Učilište vam pruža 20% popusta za upise putem EduCentar portala.

Cijeli popis izlagača i otvorenih pozicija možete pronaći na stranici Sajma.

Odradite video intervju za željeni posao

Na Sajmu možete biti od 0 do 24 i ne trebate gomilati putne troškove: intervju s poslodavcem možete odraditi online.

Nakon što se prijavili na oglase za koje udovoljavate većinu navedenih uvjeta, možete očekivati poziv za video intervju. Poslodavac će vas kontaktirati putem telefona ili e-maila navedenog u obrascu prijave, stoga nemojte zaboraviti provjeravati svoj sandučić e-pošte, kao i imati mobitel uz sebe.

Za video intervju vam nije potreban prethodno instaliran program, već samo kvalitetna i brza internetska veza. Video intervju se održava direktno na Sajmu i to na štandu poslodavca koji vas je prethodno pozvao na razgovor.

Informacije o događanjima na Sajmu možete pratiti na stranicama organizatora, MojPosao portal.

Pročitajte još:

Komentari

Na odluku o odabiru određenog sezonskog posla najviše utječu iznos plaće, radno vrijeme, mogućnost smještaja, lokacija i imidž poslodavca.

Edukacija

Legendarni sajam poslova koji s nestrpljenjem poduzeća i studenti već dvije godine čekaju, napokon se vraća i to u punom sjaju!

Edukacija

Online sajam poslova otvoren je za sve posjetitelje 24 sata tijekom svih 10 dana koliko ukupno traje sajam, do 4. veljače.

Komentari

Najviše ispitanika, njih 79%, kao najveće prednosti rada u sezoni ističe stjecanje novih znanja i vještina.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.