Kuća iz snova za samo 10 eura!

Kuća iz snova za samo 10 eura!

Sve nekretnine koje prodaje agencija je ponudila putem lutrije. Kupone prodaje po cijeni od 10 eura.  Ovaj sistem osmislio je Leonardo Simpatica.

“Trebate pronaći alternativno rješenje kojim će svi biti zadovoljni. Prodavač, zato što je nekretnina prodana, a i dobitnik lutrije – možete samo zamisliti! Ali i agencija, jer oživljava tržište nekretnina”, rekao je Simpatico za Reuters.

Osim cijene kuće, agencija zaračunava komunalne i administrativne troškove i tada dobije konačnu cijenu nekretnine. Nakon što je ona poznata, određuje se broj srećki-kupona, koji će se prodati, a kada se svi rasprodaju, zaustavlja se igra i izvlači dobitnik.

Ostvarila djevojački san

U ovoj neobičnoj igri već se posrećilo 23-godišnjoj konobarici koja je za samo 40 eura postala vlasnica kuće na jugu Francuske vrijedne stotine tisuća eura.  Kuću od 110 metara kvadratnih osvojila je u svibnju, a u nju se s dečkom uselila prošli tjedan.

“Dignuti kredit jako je teško, moraš imati totalno posloženu situaciju. A vremena su takva da zbog ekonomske ne znam hoću li uspjeti zadržati posao. Meni se ostvario san, djevojački san”, kaže sretna Francuskinja.

Danas.hr/Moj-posao.net

Podijeli

Odgovori

Top