Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

KulenDayz 2024: Otvorene su prijave za predavače i aktivan je popust od 50% popusta na karte

Program konferencije nudi tri dana ispunjena edukacijom, stvaranjem novih prijateljstva i opuštenom atmosferom.

Osijek će od 30. kolovoza do 1. rujna 2024. ponovno biti domaćin dobro poznate IT konferencije KulenDayz (https://www.kulendayz.com/) . Konferencija će se održavati na dvije lokacije – Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku i novootvorenom IT Parku u Osijeku. 

Otvorene su prijave za predavače, a kako saznajemo od organizacijskog tima, već imaju preko 100 prijava. Za sve sudionike, ulaznice su dostupne po 50% nižoj cijeni do 01.07.2024.

SAZNAJTE VIŠE O PROGRAMU

Program konferencije nudi tri dana ispunjena edukacijom, stvaranjem novih prijateljstva i opuštenom atmosferom.

Petak, 30.08.2024.: Pred-konferencijski treninzi održavat će se na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, gdje će iskusni predavači s preko 20 godina iskustva dijeliti svoje znanje. Paralelno, u IT Parku će se odvijati program KulenBizz, novost ove godine, koji će predstaviti uspješne studije slučaja startupa i dugogodišnjih poduzetnika te omogućiti sudionicima posjet job fairu.

Subota, 31.08.2024.: Glavni program konferencije uključuje preko 80 predavanja od strane 85 predavača, a besplatan je za studente i djecu. Djeca od 1. do 8. razreda mogu sudjelovati u programu KulenDayzKidz, dok će svi uživati u nagradnim igrama, game-kutku i prilici za networking u opuštenoj atmosferi.

Nedjelja, 01.09.2024.: Dan je rezerviran za teambuilding na jednoj od atraktivnih lokacija u okolici Osijeka. Iako organizatori lokaciju još uvijek ne otkrivaju, sudeći po dosadašnjem iskustvu, možete očekivati nezaboravno iskustvo na području Slavonije i Baranje.

Pridružite se konferenciji koja se organizira isključivo zahvaljujući volonterima i entuzijastima iz IT zajednice. Ova inicijativa ima za cilj podržati mlade talente, poticati zajedničko druženje i pružiti priliku za profesionalni razvoj.

Za sve informacije, posjetite KulenDayz web stranicu!


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.