Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Kupnja bez gotovine i kartice, mobilnim novčanikom

m-zaba se koristi uz visoku razinu sigurnosti koju omogućuje token integriran u samu aplikaciju. Na taj način korisnicima je omogućen siguran pristup računima i obavljanje plaćanja putem mobilnog uređaja bez potrebe prepisivanja podataka sa i na token prilikom potvrđivanja transakcija.

m-zaba se koristi uz visoku razinu sigurnosti koju omogućuje token integriran u samu aplikaciju. Na taj način korisnicima je omogućen siguran pristup računima i obavljanje plaćanja putem mobilnog uređaja bez potrebe prepisivanja podataka sa i na token prilikom potvrđivanja transakcija.

U sklopu svojeg mobilnog bankarstva, m-zabe, Zagrebačka banka uvodi novu vrstu mobilnog plaćanja, uslugu m-kupi. Na ovaj se način omogućava plaćanje u svim prodavaonicama Konzuma i na kioscima Tiska uz pomoć aplikacije na mobitelu, odnosno za provođenje plaćanja dovoljan je mobitel s instaliranom m-zabom. m-kupi jedina je usluga ovakve vrste u Hrvatskoj, a predstavlja inovativan koncept i u europskim okvirima.

Usluga m-kupi iznimno je jednostavna i sigurna za korištenje, a transakcije se provode vrlo brzo. Korisnik m-zabe prilikom kupnje u prodavaonicama Konzuma i kioscima Tiska na blagajni najavi plaćanje mobitelom, pokrene m-zabu te odabere opciju m-kupi. Nakon što korisnik potvrdi suglasnost za plaćanje, pokazuje trgovcu barkod koji se generirao na zaslonu mobitela, a nakon skeniranja barkoda uz račun dobiva potvrdu o plaćanju terećenjem tekućeg računa.

“Izuzetno nam je drago što danas možemo predstaviti novu uslugu Zagrebačke banke, m-kupi, koja će svim korisnicima našeg mobilnog bankarstva, m-zabe – kojih trenutno ima više od 200 tisuća – omogućiti bezgotovinsku kupnju putem mobitela na prodajnim mjestima Konzuma i Tiska. m-kupi je nadogradnja našeg mobilnog bankarstva koji danas i dalje dominatno zauzima najveći tržišni udio u takvoj vrsti plaćanja u Hrvatskoj – sa čak 80% u broju i 90% u volumenu financijskih transakcija“, izjavila je na predstavljanju Daniela Roguljić Novak, članica Uprave Zagrebačke banke.

Luka Tomašković, direktor Kartičnih, transakcijskih i proizvoda potrošačkog financiranja Zagrebačke banke istaknuo je kako je Zagrebačka banka ponosna što je prva uvela ovaj iznimno praktičan način plaćanja te svim korisnicima m-zabe omogućili da u Konzumu i na kioscima Tiska kupuju samo pomoću mobitela, dakle, i u situacijama kad uz sebe nemaju ni gotovinu ni kartice. „m-kupi dokaz je da usavršavamo našu m-zabu kako bi se ona potvrdila kao najjednostavniji i najbrži način obavljanja financijskih transakcija u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta“, izjavio je povodom uvođenja nove usluge Luka Tomašković.

Tadija Vrdoljak, direktor Područja posebnih kanala prodaje Konzuma ovom je prigodom istaknuo: „m-kupi je nakon uvođenja  mogućnosti podizanja gotovine, još jedna u nizu zajedničkih inovativnih usluga Zagrebačke banke i Konzuma. Siguran sam da će ova usluga svim našim kupcima omogućiti još jednostavnije plaćanje i kupnju u svim prilikama u skladu sa najboljim svjetskim tehnološkim dostignućima.”

Josip Grgić, direktor marketinga i razvoja Tiska naglasio je: „Uvijek se trudimo pratiti svjetske trendove i sada možemo našim kupcima, koji su već navikli na brzo obavljanje svoje kupnje, bez gužvi i čekanja u redovima, omogućiti još bržu i lakšu kupnju na kioscima Tiska.“

M-zaba se koristi uz visoku razinu sigurnosti koju omogućuje token integriran u samu aplikaciju. Na taj način korisnicima je omogućen siguran pristup računima i obavljanje plaćanja putem mobilnog uređaja bez potrebe prepisivanja podataka sa i na token prilikom potvrđivanja transakcija.

Mobilno plaćanje m-kupi dio je m-zabe i za njega se ne plaćaju dodatne naknade, funkcionira na svim mrežama i mobilnim uređajima. Zagrebačka banka kao vodeća banka u Hrvatskoj te Konzum i Tisak kao vodeći trgovački lanci uvođenjem m-kupi usluge potvrđuju svoju inovativnost i time učvršćuju poziciju lidera na hrvatskom tržištu.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.