Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Kupujete stan? Donosimo prosječne cijene nekretnina u Hrvatskoj

Tražene cijene nekretnina u Hrvatskoj su tijekom ožujka ostale na razini iz veljače, dok su prema ožujku prošle godine manje za 1,8 posto, pokazuju podaci Centra Nekretnina.

Tražene cijene nekretnina u Hrvatskoj su tijekom ožujka ostale na razini iz veljače, dok su prema ožujku prošle godine manje za 1,8 posto, pokazuju podaci Centra Nekretnina.

Na najvećem, zagrebačkom tržištu, cijene su u ožujku ostale nepromijenjene u odnosu na veljaču, a na godišnjoj razini pale su za 3,8 posto.

Prosječna tražena cijena stana u Zagrebu u ožujku je iznosila 1.565 eura po četvornom metru.

Tražene cijene pale su na godišnjoj razini i na Jadranu i to za 1,8 posto. U odnosu na veljaču, cijene su više za 0,1 posto.

Tražena cijena kuća na Jadranu u ožujku je iznosila 1.573 eura po četvornom metru, a prosječna cijena kvadrata apartmana na Jadranu u ožujku je bila 2.036 eura po kvadratu.

U Dubrovačko-neretvanskoj, Splitsko-dalmatinskoj, Primorsko-goranskoj te Istarskoj županiji, tražene cijene apartmana u ožujku više su od 2.000 eura, a u Zadarskoj su 1.602 eura po kvadratu.

Prosječna tražena cijena kvadrata stana na Jadranu u ožujku je bila 1.600 eura.

Kada se pogleda kretanje cijena stanova u najvećim hrvatskim gradovima, prosječna tražena cijena stana u Splitu u ožujku je bila 2.232 eura za kvadrat, u Rijeci 1.547 eura, a u Osijeku 1.062 eura.

Napisao

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.