Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam

porec
pixabay.com

Hrvatska gospodarska komora nastavlja tradiciju od 1997. godine provođenja akcije Kupujmo hrvatsko, ove godine i kroz specijalizirani projekt Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam. Projekt će se održati 23. i 24. travnja 2015. na 2.500 četvornih metara u sportskoj dvorani Žatika u Poreču.

U sajamskom ozračju domaći proizvođači predstavit će svoje proizvode i usluge kroz nekoliko tematskih područja definiranih prema potrebama hotela, ugostitelja te ostalih  pružatelja smještaja i drugih usluga u turizmu.

Ciljevi projekta Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam kroz izravno umrežavanje proizvođača i krajnjih kupaca – nuditelja usluga u turizmu kroz izložbu hrvatskih proizvoda u sajamskom ozračju i kroz B2B susrete, identificiranje prepreka i pronalaženje rješenja za bolju suradnju domaćih proizvođača i pružatelja usluga u turizmu kroz panele i prezentacije te educiranje najmlađih naraštaja i građanstva o postojanju kvalitetnih hrvatskih proizvoda:

  •  Potaknuti kvalitetniju suradnju i bolji plasman domaćih proizvoda na domaćem tržištu
  •  Utjecati na konkurentnost hrvatskoga gospodarstva
  •  Utjecati na to da turizam postane nositelj hrvatskog identiteta kroz ponudu hrvatskih proizvoda
  •  Čuvati postojeća i otvarati nova radna mjesta
  •  Promovirati kvalitetne domaće proizvode, nosioce znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta

Službeno će otvorenje biti u četvrtak, 23. 04. 2015. u 10 sati, dok se za građane i grupne posjete škola vrata otvaraju od 15 sati.

Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati, degustirati, ali i kupiti te poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije.

Ulaz je besplatan. Prijavu je moguće ostvariti najkasnije do 20. travnja 2015.

Pozivamo sve hrvatske proizvođače, pružatelje usluga u turizmu i građane da svojim sudjelovanjem podrže ovu inicijativu.

Za sudjelovanje u statusu izlagača možete se prijaviti pomoću obrazaca iz rubrike Prateći dokumenti, u desnom stupcu na ovoj stranici. Na istom mjestu možete pogledati i izgled ponuđenih tipskih štandova.

PROGRAM


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.