Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam

porec
pixabay.com

Hrvatska gospodarska komora nastavlja tradiciju od 1997. godine provođenja akcije Kupujmo hrvatsko, ove godine i kroz specijalizirani projekt Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam. Projekt će se održati 23. i 24. travnja 2015. na 2.500 četvornih metara u sportskoj dvorani Žatika u Poreču.

U sajamskom ozračju domaći proizvođači predstavit će svoje proizvode i usluge kroz nekoliko tematskih područja definiranih prema potrebama hotela, ugostitelja te ostalih  pružatelja smještaja i drugih usluga u turizmu.

Ciljevi projekta Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam kroz izravno umrežavanje proizvođača i krajnjih kupaca – nuditelja usluga u turizmu kroz izložbu hrvatskih proizvoda u sajamskom ozračju i kroz B2B susrete, identificiranje prepreka i pronalaženje rješenja za bolju suradnju domaćih proizvođača i pružatelja usluga u turizmu kroz panele i prezentacije te educiranje najmlađih naraštaja i građanstva o postojanju kvalitetnih hrvatskih proizvoda:

  •  Potaknuti kvalitetniju suradnju i bolji plasman domaćih proizvoda na domaćem tržištu
  •  Utjecati na konkurentnost hrvatskoga gospodarstva
  •  Utjecati na to da turizam postane nositelj hrvatskog identiteta kroz ponudu hrvatskih proizvoda
  •  Čuvati postojeća i otvarati nova radna mjesta
  •  Promovirati kvalitetne domaće proizvode, nosioce znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta

Službeno će otvorenje biti u četvrtak, 23. 04. 2015. u 10 sati, dok se za građane i grupne posjete škola vrata otvaraju od 15 sati.

Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati, degustirati, ali i kupiti te poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije.

Ulaz je besplatan. Prijavu je moguće ostvariti najkasnije do 20. travnja 2015.

Pozivamo sve hrvatske proizvođače, pružatelje usluga u turizmu i građane da svojim sudjelovanjem podrže ovu inicijativu.

Za sudjelovanje u statusu izlagača možete se prijaviti pomoću obrazaca iz rubrike Prateći dokumenti, u desnom stupcu na ovoj stranici. Na istom mjestu možete pogledati i izgled ponuđenih tipskih štandova.

PROGRAM

Pročitajte još:

Komentari

Na godišnjoj je razini BDP u prvom kvartalu 2023. rastao 2,8% uz umjeren rast svih ključnih elemenata te blagi realan pad uvoza. Još važnije,...

Edukacija

Pred punom Laubom održano je 3. izdanje međunarodne konferencije HGK „Podržimo održivo 2022: Zajedno za otporniju budućnost“.

Ekonomija

Veliki porast cijena građevinskog materijala i proizvoda stvorio je ozbiljne probleme na tržištu prošle godine.

Ekonomija

Goran Šaravanja, makroekonomski konzultant s bogatim iskustvom rada u velikim kompanijama poput Zagrebačke banke i INA-e, od 1. lipnja postaje novi glavni ekonomist Hrvatske...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.