Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

LAQO je uveo potpuno digitalno putno osiguranje

LAQO Putno osiguranje moguće je ugovoriti brzo i potpuno digitalno.

LAQO, prvi hrvatski 100 posto digitalni brend Croatia osiguranja koji djeluje u sastavu Adris grupe, nastavlja svoj put posvećen razvoju novih digitalnih proizvoda. Potaknuti tržišnim trendovima te potrebama korisnika, LAQO je lansirao novi proizvod – LAQO Putno osiguranje.

Prema istraživanjima, u posljednjih nekoliko godina raste svijest i potreba za ugovaranjem putnog osiguranja. Podaci govore da je danas gotovo 30 posto više svjetskih putnika spremno ugovoriti osiguranje prije polaska na put, nego što je to bio slučaj prije 2020. godine. Trendu ugovaranja putnih osiguranja sve su skloniji i putnici na razini Europske unije.

Croatijin LAQO lansirao je novi proizvod i time napravio dodatni iskorak na digitalnom osigurateljnom tržištu u Hrvatskoj. „Ono što smo do sada naučili o digitalnom tržištu osiguranja, u potpunosti smo primijenili i na novi proizvod. Širenje LAQO portfelja proizvoda i dalje je u smjeru tzv. mobility usluga, usluga vezanih uz pokret, pa je nakon osiguranja vozila na red došlo i putno osiguranje. Proizvod i proces u skladu su s našim brendom, u potpunosti intuitivni, brzi i jednostavni. Čestitam cijelom timu na sjajnom proizvodu, a svim našim klijentima želimo puno sigurnih putovanja i lijepih uspomena”, poručila je Ana Zovko, direktorica Sektora za digitalni razvoj Croatia osiguranja.

Vrijedi i u Europi i u svijetu

LAQO Putno osiguranje moguće je ugovoriti brzo i potpuno digitalno. Policu osiguranja je moguće ugovoriti za jedno putovanje izvan Hrvatske u trajanju do 30 dana, a ako putovanje počinje danas polica je aktivna za svega sat vremena. Također je moguće ugovoriti i policu koje pokriva više putovanja u jednoj godini. LAQO polica putnog osiguranja vrijedi u Europi i svijetu, a korisnici imaju dostupnu asistenciju 0-24 te čak pet dodatnih opcija. Dodatne opcije uključuju osiguranje prtljage za vrijeme putovanja, plan B za slučaj otkazivanja putovanja, pokriće u situaciji nesretnog slučaja, osiguranje od privatne odgovornosti za štete koje prouzroči korisnik police unutar Europe te osiguranje tehničke opreme za vrijeme putovanja u slučaju otuđenja, oštećenja, uništenja, gubitka i kašnjenja. Također, LAQO je jedino osiguranje na tržištu koje korisnicima nudi mogućnost ugovaranja otkaza putovanja potpuno online.

LAQO kao brend posvećen je inovacijama i osiguravanju jednostavnog, brzog i digitalnog iskustva svojim klijentima, a LAQO Putno osiguranje još je jedan korak u tom pravcu. Više informacija o novom proizvodu dostupne su na laqo.hr.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.