Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ledo – 32 nova proizvoda i 2 prestižne nagrade

 U posljednjih je 12 mjeseci Ledo ponuda tako proširena s 12 proizvoda u asortimanu smrznute hrane te s 20 proizvoda u sladolednom asortimanu, a čak 9 proizvoda predstavljeno je unutar King linije sladoleda.

Ledo je ove godine lansirao čak 32 noviteta u svom proizvodnom asortimanu. U posljednjih je 12 mjeseci Ledo ponuda tako proširena s 12 proizvoda u asortimanu smrznute hrane te s 20 proizvoda u sladolednom asortimanu, a čak 9 proizvoda predstavljeno je unutar King linije sladoleda.

U skladu s promjenama potrošačkih navika i željama potrošača te zahvaljujući snažnoj suradnji odjela Marketinga i Razvoja, linija King sladoleda dodatno je proširena s King čašicama čime se brend King proširio izvan kategorije sladoleda na štapiću. S istim je proizvodom Ledo osvojio prestižnu nagradu „Red Dot“ za dizajn proizvoda.

Posljednja novost unutar King asortimana su King čaše od 450 ml, a dolaze u tri okusa s jedinstvenim punjenjem te preljevom u obliku diska na vrhu s posipima – King Chocolate Obsession, King Experience te King Inspiration. Nove King čaše osmišljene su za dijeljenje i uživanje u društvu. Njihovim lansiranjem, Ledo je ujedno predstavio i novi koncept proizvoda koji zahvaljujući praktičnom pakiranju pruža još bolji doživljaj konzumacije.

„Iznimno nam je drago što smo i u najizazovnijoj godini do sada sa svojim proizvodima uspjeli ostati inovativni što, osim zadovoljstva naših kupaca i potrošača, potvrđuju i prestižne nagrade koje smo osvojili. I dalje ćemo nastaviti pretvarati kreativne ideje u visokokvalitetne proizvode koji i na globalnoj razini predvode svojim tehnološkim rješenjima, inovacijama i kreativnošću“, istaknula je Stela Ilijaš, zamjenica direktora marketinga i razvoja.

Još jedno ovogodišnje priznanje potvrdilo je kvalitetu Ledo proizvoda, a riječ je o priznanju „Zlatna košarica“ za Lino Lada sladoled koji je proglašen najboljim proizvodom godine. Upravo je taj sladoled, nastao u suradnji Podravke i Leda, prošle godine proglašen i najboljim sladoledom na svijetu od strane Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda IICC.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.