Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ledo – 32 nova proizvoda i 2 prestižne nagrade

 U posljednjih je 12 mjeseci Ledo ponuda tako proširena s 12 proizvoda u asortimanu smrznute hrane te s 20 proizvoda u sladolednom asortimanu, a čak 9 proizvoda predstavljeno je unutar King linije sladoleda.

Ledo je ove godine lansirao čak 32 noviteta u svom proizvodnom asortimanu. U posljednjih je 12 mjeseci Ledo ponuda tako proširena s 12 proizvoda u asortimanu smrznute hrane te s 20 proizvoda u sladolednom asortimanu, a čak 9 proizvoda predstavljeno je unutar King linije sladoleda.

U skladu s promjenama potrošačkih navika i željama potrošača te zahvaljujući snažnoj suradnji odjela Marketinga i Razvoja, linija King sladoleda dodatno je proširena s King čašicama čime se brend King proširio izvan kategorije sladoleda na štapiću. S istim je proizvodom Ledo osvojio prestižnu nagradu „Red Dot“ za dizajn proizvoda.

Posljednja novost unutar King asortimana su King čaše od 450 ml, a dolaze u tri okusa s jedinstvenim punjenjem te preljevom u obliku diska na vrhu s posipima – King Chocolate Obsession, King Experience te King Inspiration. Nove King čaše osmišljene su za dijeljenje i uživanje u društvu. Njihovim lansiranjem, Ledo je ujedno predstavio i novi koncept proizvoda koji zahvaljujući praktičnom pakiranju pruža još bolji doživljaj konzumacije.

„Iznimno nam je drago što smo i u najizazovnijoj godini do sada sa svojim proizvodima uspjeli ostati inovativni što, osim zadovoljstva naših kupaca i potrošača, potvrđuju i prestižne nagrade koje smo osvojili. I dalje ćemo nastaviti pretvarati kreativne ideje u visokokvalitetne proizvode koji i na globalnoj razini predvode svojim tehnološkim rješenjima, inovacijama i kreativnošću“, istaknula je Stela Ilijaš, zamjenica direktora marketinga i razvoja.

Još jedno ovogodišnje priznanje potvrdilo je kvalitetu Ledo proizvoda, a riječ je o priznanju „Zlatna košarica“ za Lino Lada sladoled koji je proglašen najboljim proizvodom godine. Upravo je taj sladoled, nastao u suradnji Podravke i Leda, prošle godine proglašen i najboljim sladoledom na svijetu od strane Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda IICC.

Pročitajte još:

Lifestyle

Pokrenut je Ledo „RETRO“ natječaj putem kojeg potrošači sami mogu odabrati koji će se legendarni sladoled ponovno vratiti u Ledo škrinje.

Novosti

Ledov sladoled - Lino Lada- International Ice Cream Consortium proglasio je najboljim sladoledom na svijetu. 

Ekonomija

Vodeći hrvatski i regionalni proizvođač sladoleda i smrznute hrane Ledo, jedna je od rijetkih regionalnih kompanija u svijetu koja se uspješno nosi i s...

Novosti

Agrokor koncern je prijevremeno otkupio vlastite obveznice u ukupnom iznosu izdanja od 550 milijuna eura, a koje su dospijevale na naplatu 2016. godine, objavile...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.