Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Linić: Ostavka Šegona, ako se utvrdi sukob interesa! [VIDEO]

Ministar stoji uz svog pomoćnika i vjeruje kako nije bilo sukoba interesa.

Ministar stoji uz svog pomoćnika i vjeruje kako nije bilo sukoba interesa.

Ministar Slavko Linić sazvao je medije kako bi se izjavio oko slučaja sukoba interesa pomoćnika Branka Šegona. Iako se priča povlači već nekoliko dana, ministar je rekao kako nije htio izlaziti u javnost prije nego prikupi sve informacije.

Naime, ministar tvrdi kako vjeruje da u slučaju „Šegon“ nije bilo sukoba interesa, ali ako povjerenstvo zaključi drugačije – Šegon više neće biti na poziciji u Ministarstvu financija.

„Ono što su moja saznanja, s obzirom da je postupio po zakonu i prenio upravljačka prava smatram da nema sukoba interesa, ali to je prije svega područje rada Povjerenstva i ono će dati i stvarno rješenje da li postoji ili ne. Moja saznanja govore da ne postoji. U tom dijelu ne vidim sukob interesa“, rekao je Linić.

[infopunkt 7647 1]

[infopunkt 7647 7]

Oko spornih uvjeta prema kojima je Šegonova tvrtka Facta vera dobila kredit HBOR-a ministar Linić tvrdi kako su uvjeti kreditiranja u skladu s politikom HBOR-a. Također dodaje kako ta institucija posluje po svim pravilima.

[infopunkt 7647 3]

Na presporo reagiranje porezne uprave oko Šegonova slučaja, ministar ističe kako su to zaostatci iz prošle uprave – a ova se naime tek nedavno počela baviti spornim slučajem. Uskoro će doći do njegova rješenja, a u Poreznoj neće doći do smjena.

[infopunkt 7647 2]

[infopunkt 7647 4]


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.