Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Linić: Treba regulirati plaće u institucijama! [VIDEO]

Ministar financija komentirao je povećanje plaće guvernera Vujčića, otpis dugova siromašnima, slučaj Šegon, odnos s premijerom te američko ulaženje u INU.

Ministar financija komentirao je povećanje plaće guvernera Vujčića, otpis dugova siromašnima, slučaj Šegon, odnos s premijerom te američko ulaženje u INU.

Ministar Linić nakon što je prisustvovao sjednici sabora odgovarao je na novinarska pitanja. Tako je pak o oprostu dugova siromašnima rekao kako je poruka da se prezaduženost građana zakonski može riješiti jer njih 50, 60 tisuća ima velike dugove.

“Svima je želja da se nađe rješenje”, kaže Linić.

[infopunkt 7922 2]

Po pitanju guvernera Vujčića koji je sam sebi dignuo plaću za 9000 kuna, a zaposlenicima spustio – ministar smatra kako se to pak mora regulirati zakonom jer nije moguće da pojedinci iz institucija imaju veće plaće od predsjednika države.

[infopunkt 7922 3]

Oko slučaja Šegon ministar pak kaže: „Što ja ne smijem imati svoje mišljenje“, te dodaje kako je on predložio smjenu, ali neće prihvatiti to da je HBOR radio nezakonito.

[infopunkt 7922 4]

O odnosu s Milanovićem te njihovom razmimoilaženju mišljenja upravo po pitanju Šegona – ministar financija ističe kako je sve u redu.

[infopunkt 7922 5]

Na napise mađarskih medija kako umjesto Rusa u Inu ulaze Amerikanci, Linić kaže kako je interes jaka INA te kako on ne vodi pregovore.

[infopunkt 7922 6]

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Prema podacima servisa MojaPlaća, u 2022. godine prosječna mjesečna neto plaća (s uključenim dodacima na plaću) u Hrvatskoj je iznosila 7.522 kune (998 eura), što je 5% više...

Ljudski resursi

Iako su prošle godine na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, ove je godine inflacija očito odradila...

Ljudski resursi

Prema anketi, većina zaposlenih u Hrvatskoj svoj posao obavlja u okolinama koje, službeno ili prešutno, brane javno komentiranje plaća među zaposlenicima.

Novosti

Bruto i neto plaća pojmovi su koje vezujemo uz plaće radnika.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.