Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Ljeto je počelo! Otvoreni vanjski bazeni u Termama Tuhelj

Otvoreni su bazeni Terma Tuhelj, najomiljenije obiteljsko kupalište na kontinentu.

Konačno! Ljetna zabava je počela. Otvoreni su bazeni Terma Tuhelj, najomiljenije obiteljsko kupalište na kontinentu. Od bazena s valovima, preko adrenalinskih tobogana do dječjeg vodenog carstva s prskalicama – Vodeni planet poziva na plivanje i zabavu.

Klinci uživaju ‘na najjače’, baš kako i priliči ovom dijelu godine kad se svi jedva čekamo opustiti i prepustiti čarima ljeta. Ako prognoza i prevari, ne brinite, jer je temperatura vode na vanjskim bazenima uvijek idealna, a u slučaju kiše unutarnji bazeni i dalje su otvoreni za kupače.

Dok djeca uživaju u Vodenom gradu, ‘na rijeci’ s luftićima ili na nekom od tobogana, za roditelje je tu vodena masaža, bar u vodi za ‘chillanje’, ali i Svijet sauna kojemu je teško odoljeti i u ljetnom dijelu godine. Posjetitelje ovdje čeka i vrhunska zabava i brojne animacije za djecu uz omiljenog Tuhija, kao i bogata gastro ponuda.

Odmorite se, zabavite, opustite i probudite uspavanu energiju. Čim temperature porastu, nema bolje zabave od kupanja i sunčanja na otvorenom.

Pročitajte još:

Poduzeća

U Tuheljske Toplice ovih je dana stigla još jedna internacionalna nagrada, ovoga puta iz slovačkog grada Piestanyja.

Turizam

Terme Tuhelj novom Kids zonom u hotelu Well postale su dio globalnog umjetničkog trenda, upotpunile su obiteljske sadržaje i podarile im novu dimenziju te...

Novosti

Uz tradicionalne nagrade i stimulacije, odlučili su ljetne dane zaposlenicima učiniti što sigurnijim i ugodnijim.

Lifestyle

Otići gdje poželim i raditi što želim imperativi su postpandemijskih putovanja.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.