Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Lloyds digital najavio je četvrto izdanje Digital Labin konferencije!

Digital Labin 2023. očekivano se širi i raste, te će se ove godine održati na tri simultane pozornice – Dev, Design i Project Management.

Na ovogodišnjem Štorije meetupu, Lloyds digital najavio je četvrto izdanje Digital Labin konferencije, obilježavajući poseban trenutak u svom uspjehu.

S ponosom objavljujemo da smo osvojili brončanu nagradu na prestižnom natjecanju Eventex te smo rame uz rame s najvećim tech konferencijama u Europi. Ova značajna pobjeda priznanje je našem predanom radu i inovacijama koje donosimo na području digitalne tehnologije. Hvala svima koji su bili dio naše priče, ali i onima koji će to tek biti.

Jedna od posebnosti ovogodišnjeg Štorije meetupa bila je uzbudljiva panel rasprava o temi Kako će AI i razvoj umjetne inteligencije utjecati na naše poslove u budućnosti. Sjajni panelisti i stručnjaci u AI području – Vanja Bertalan (HUMAN), Monika Pejić (Mindsmiths), Martina Grgić (Smart Lumies) i Monika Ivanović (Infobip), zajedno su s moderatoricom Marijanom Šarolić Robić (CRO STARTUP), otkrili fascinantne uvide o utjecaju umjetne inteligencije na našu budućnost.

Nakon panel rasprave, CEO Lloyds digitala, Domagoj Ostović otkrio je kakve novosti nosi ovogodišnje izdanje konferencije. Najavio je kako će ova dvodnevna ICT konferencija krajem ljeta u Labinu okupiti preko 800 developera, dizajnera, ali ove godine i – voditelja projekata iz cijeloga svijeta koji će osim stručnih radionica održati i inspirativne govore o posljednjim tehnologijama i praksama iz IT industrije.

Zaključak panel rasprave jest da danas živimo u eri snažno prisutne umjetne inteligencije koja će se svakako razvijati, te kako ovo vrijeme zahtijeva prilagodljivost i spremnost na promjene.  Važno je biti svjestan utjecaja umjetne inteligencije na naše živote te biti fleksibilan kako bismo iskoristili sve prednosti koje AI nudi, ali i suočili se s izazovima koje nam donosi ova tehnološka revolucija. Spremnost za učenje i prilagodbu postaju ključne vještine u ovoj sveobuhvatnoj dobi  razvoja umjetne inteligencije.

Također, novost je i kako će se ove godine održati čak tri 3 Masterclassa –  premium radionice koje će se održati za manji broj ljudi, a voditi će ih neki od najvećih stručnjaka u industriji, kao što su Jérémy Minié & Deven Caron iz kanadske tvrtke Locomotive te Ilayda Küçükosmanoğlu iz nizozemskog DEPT-a, a tu su i važna hrvatska imena kao što su Josip Osrečki & Nikola Marijanović iz tvrtke Devōt, Andrija Prelec & Jure Sić iz tvrtke Supercharge Design.

Digital Labin 2023. očekivano se širi i raste, te će se ove godine održati na tri simultane pozornice – Dev, Design i Project Management. Na ovaj način, Digital Labin postaje nezaobilazno mjesto susreta i učenja u svim segmentima i perspektivama u digitalnom svijetu, spajajući ih u jedinstvenu cjelinu.

Uz najavu ovogodišnje Digital Labin konferencije, troje sretnika iz publike imalo je priliku osvojiti karte za ovogodišnje izdanje konferencije.

Nakon završetka službenog dijela eventa, posjetitelje je zabavljao Side Effects duo, koji je svojom glazbom stvorio atmosferu neprekinute zabave i neprocjenjivih trenutaka.

Više informacija o kartama za ovogodišnje izdanje konferencija saznajte na službenoj stranici Digital Labin.

Stranica pruža sve informacije o kupnji Early Bird kotizacija, ali i smještaju u vrhunskim hotelima čiji će smještajni kapaciteti zbog velikog interesa biti popunjeni već u idućih nekoliko tjedana, stoga organizatori pozivaju na ranije prijave. Osigurajte svoju kartu već danas!

Always dig deeper!

Pročitajte još:

Edukacija

Tvrtka Agilcon najavila je prvu online besplatnu akademiju Marketing Automation Academy by Agilcon  koja će započeti 19. lipnja.

DOP

Proizvodnja boca s novim neodvojivim zatvaračima krenula je u svibnju i obuhvaća sve Coca-Coline robne marke bezalkoholnih pića i vode na hrvatskome tržištu.

Lifestyle

Burnout sindrom može biti dugotrajan proces koji se manifestira na različite načine.

Poduzeća

Ars Futura, tvrtka Nikole Jakića i Ivana Božića, u svojih je 10 godina poslovanja rasla, razvijala se i postepeno osvajala svijet.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.