Lošinjski hotel Bellevue u užem izboru za Condé Nast Johansens nagradu za izvrsnost

Lošinjski hotel Bellevue 5* u užem je izboru za Condé Nast Johansens nagradu za izvrsnost u kategoriji Best Destination Spa. Inače, Condé Nast Johansens nagrada za izvrsnost predstavlja oznaku kvalitete koju prepoznaju luksuzni potrošači i turistički profesionalci. Godišnje nagrade za dobitnike izvrsnosti za 2018. odredit će se kombiniranim rezultatima online glasanja, povratnih informacija gostiju i izvještaja lokalnih stručnjaka, a izabranom društvu, uz hotel Bellevue, našli su se još i Lefay Resort & SPA Lago di Garda iz Lombarde te SHA Wellness Clinic iz Valencije.

Pobjednik u kategoriji Best Destination Spa bit će objavljen 6. studenoga 2017. na večeri u hotelu The May Fair u Londonu. „Sam ulazak među tri najbolja spa u konkurenciji za Condé Nast Johansens nagradu hotelu Bellevue predstavlja priznanje za vrhunsku uslugu koju njeguje, a zbog koje zasluženo uživa povjerenje gostiju iz cijelog svijeta. Osim toga, to je jedna potvrda, kako od strane gostiju, tako i od strane struke, da nastavimo u smjeru u kojem smo krenuli“, istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Grupe Jadranka.

Hotel Bellevue 5* višestruko je nagrađivani hotel iz portfelja hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas Grupe Jadranka. Posljednjih godina jedan je od omiljenih odabira brojnih stranih gostiju koji uživaju u luksuznoj i prozračnoj atmosferi ovog prvog lošinjskog 5* hotela. Tome u prilog ide i priznanje koje mu je ove godine dodijelio TripAdvisor, a za što su zaslužni upravo gosti hotela koji su Bellevue zbog premium razine usluge proglasili najboljim hrvatskim hotelom te najboljim luksuznim hotelom u Hrvatskoj.

Svoj glas za hotel Bellevue u izboru za Best Destination Spa možete dati klikom na https://www.johansens.com/europe/croatia/losinj/hotel-bellevue/.

Podijeli

Odgovori

Top