Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Maras: Vjerujem da će doći do smanjenja plaća dužnosnika [VIDEO]

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras istaknuo je spremnost Vlade da se odreknu dijela svoje plaće.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras istaknuo je spremnost Vlade da se odreknu dijela svoje plaće.

Maras se osvrnuo na jučerašnju premijerovu najavu o potencijalnom smanjenju plaća dužnosnika.

“Ja vjerujem da će doći do smanjenja plaća dužnosnika. To možda nije nominalno velika ušteda, ali želimo poslati vrlo jasnu poruku hrvatskim građanima da smo svjesni situacije i da te uštede kreću i od ministara”, rekao je Maras.

Osvrnuo se i na nabavku skupih automobila. “Ministri se ne moraju voziti u skupim automobilima, niti inzistiraju na tome, niti im je to želja. U javnosti se stvorio totalno krivi dojam”, zaključio je.

[infopunkt 7815 8]

[infopunkt 7815 9]

Maras je danas službeno predstavio internetsku stranicu www.eposlovanje.eu i www.eposlovanje.com.hr.

Internetska stranica donosi konkretne savjete, iskustva i resurse s ciljem da postane trajni oslonac poduzetničkim potpornim institucijama, s brojnim korisnim informacijama za sve poduzetnike, ali i za cijelu poslovnu javnost.

Projekt je financiran sredstvima Europske unije u sklopu Operativnog programa Regionalna konkurentnost i Vlade RH u iznosu od 970.460 eura i traje 22 mjeseca, od siječnja 2013. do studenog 2014. godine.

[infopunkt 7815 3]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.