Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Mark Klein na čelu Nadzornog odbora Hrvatskog Telekoma

Nadzorni odbor T-Hrvatskog Telekoma (HT) za svog novog predsjednika izabrao je Marka Kleina, nakon što je dosadašnji predsjednik NO-a Andreas Moelich dao ostavku 31. kolovoza, priopćeno je danas iz HT-a.

Nadzorni odbor T-Hrvatskog Telekoma (HT) za svog novog predsjednika izabrao je Marka Kleina, nakon što je dosadašnji predsjednik NO-a Andreas Moelich dao ostavku 31. kolovoza, priopćeno je danas iz HT-a.

Klein je član Nadzornog odbora HT-a od travnja ove godine, i jedan je od predstavnika većinskog vlasnika – Deutsche Telekoma. U DT-u se zaposlio ove godine, i trenutno je na poziciji starijeg potpredsjednika komercijalne izvrsnosti (marketing, prodaja, usluge) Europe i tehnologije.

Zasebno, Branka Skaramuča podnijela je ostavku na mjesto članice u Upravi HT-a i glavne direktorice za ljudske resurse. HT će napustiti 17. rujna 2012., kako bi preuzela dužnost starije potpredsjednice za ljudske resurse Europe i tehnologije u DT-u, te će biti zadužena za ljudske resurse u europskoj regiji.

Umjesto Skaramuče, članica Uprave HT-a i glavna direktorica za ljudske resurse postat će Irena Jolić Šimović, trenutno članica Uprave HT-a i glavna direktorica za operativno poslovanje.

Jolić Šimović već je bila članica Uprave HT-a i glavna direktorica za ljudske resurse i to od kolovoza 2006. do rujna 2008. godine, navodi se u današnjem priopćenju iz HT-a.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.