Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

MasterCard® korisnicima kartica donosi Android Pay

Milijuni korisnika MasterCard kartica i uređaja s operacijskim sustavom Android u Ujedinjenom Kraljevstvu će uskoro moći koristiti dodatan siguran način plaćanja i kupnje – Google je objavio da na to tržište uvodi Android Pay. HSBC, Lloyds, MBNA i M&S Bank će biti prve banke koje će podržavati Android Pay u Ujedinjenom Kraljevstvu, nakon uspješnog lansiranja platforme u SAD-u u rujnu 2015.

Android Pay omogućava korisnicima kreditnih, debitnih, prepaid i poslovnih kartica MasterCard korištenje Android pametnih telefona koji podržavaju ovu platformu za svakodnevnu kupnju u trgovinama i u okviru Android aplikacija (tzv. in-app payment).

Za jednostavno i sigurno plaćanje uz Android Pay, vlasnik MasterCard kartice treba preuzeti aplikaciju i otvoriti račun. Za plaćanje treba samo otključati uređaj te ga približiti terminalu za plaćanje na bilo kojem prodajnom mjestu koje prihvaća beskontaktno plaćanje MasterCard karticama. MasterCard je stvorio temelj za sigurne digitalne transakcije pa potrošači mogu koristiti svoje kartice kad, gdje i kako žele.

Uz Simplify Commerce i MasterCard Payment Gateway developerima je jednostavno Android Pay osposobiti za plaćanje u okviru aplikacija na stranicama trgovaca. U SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu Google je ušao u partnerstvo s ovim MasterCard platformama kako bi olakšao trgovcima svih veličina siguran prihvat plaćanja preko aplikacije na Android mobilnim uređajima.

„Snaga naše tehnologije je u tome što potrošači istovremeno uživaju u sigurnosti i jednostavnosti. Korisnici MasterCard kartica mogu se osjećati sigurno dok koriste svoje MasterCard digitalne kartice za svakodnevnu kupnju“, rekao je Mark Barnett, predsjednik kompanije MasterCard za Ujedinjeno Kraljevstvo i Irsku.

Izdavatelji MasterCard kartica koji sudjeluju u programu kompanije MasterCard Digital Enablement Express mogu se jednostavno i brzo uključiti u Android Pay, kako Google uvodi svoju uslugu na nova tržišta.

„Uzbuđeni smo što uz Android Pay donosimo jednostavnost i sigurnost mobilnog plaćanja korisnicima MasterCard kartica. Uskoro će potrošači koristiti svoje uređaje s operacijskim sustavom Android za plaćanje na stotinama tisuća terminala za beskontaktno plaćanje u Ujedinjenom Kraljevstvu“, rekao je Pali Bhat, stariji direktor u odjelu Product Management kompanije Google.

MasterCard beskontaktno plaćanje je moguće u 74 države, uključujući i Hrvatsku, kod ukupno više od 4 milijuna trgovaca diljem svijeta. Za provjeru lokacija na kojima je dostupno, preuzmite aplikaciju MasterCard Nearby ili posjetite www.mastercard.com/contactless


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.